Jump to content

Nöjd Ny Mustang ägare


ullebob

Recommended Posts

Jepp, Köpte en av dom första som kom till oss här i Kalifornien (Några V6 kom tidigt men ingen verkar vilja ha dom) första ecoboost sålde på några timmar och GT första dagarna.

Ja vi satt för ett tag sedan och diskuterade varför Ford ens la energi på V6an...Den har ju inget riktigt syfte nu...Bara lite billigare inköp men dyrare i drift.

Ecoboost kommer slå hårt och det är bara början! :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Första intryck, testade både GT och Ecoboost - Ecoboosten är riktigt pigg och trevlig att köra, så förutom ljudet saknar jag inget (i alla fall inget som är värt $10000 extra), så Ecoboost känns helt rätt. Jämfört med tex. Camaro funkar det faktiskt att sätta barnen i baksätet (jag är 1.93) och köra runt familjen. Detta är min första Mustang (och första ford sen en 1986 Escort som jag inte räknar), funkar riktigt riktigt bra med tekniska funktioner som navigation, ljud, bluetooth, mylight etc och roliga features med G mätare, Turbotryck mätare, 0-100 etc i displayen.

Inte helt säker på hur jag kommer använda växelpaddlarna, automaten funkar bra och med inställningar för läge och styrning för sport, Track etc funkar automatlådan bra, använder mest paddlarna till att växla ner nån gång ibland.

Bränsle, har kört lite och lekt med sportläge etc men håller under 1l milen änn så länge ganska blandad körning på premium bensin.

Har inget direkt negativt änn, gillar bilen skarpt, men det kommer nog ;) Liten vanesak är att det är extremt mycket knappar runt ratten, så dröjer ett tag att vänja sig var man sänker ljuded etc ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...