Jump to content

Flyttat?


Recommended Posts

Flyttat och bytt adress? I samband med stora utskick kommer det en stor mängd tillbaka. Många tror att alla adressregister ändras automatiskt bara man anmäler till Skatteverket - så är det inte! Det är bara till myndigheter som detta sker. Inte till tidningar, föreningar, företag m.fl. Dessa returer kostar klubben stora summor, förutom onödigt extra arbete. Dessutom omotiverad irritation bland medlemmar som inte får varken tidningar eller Säsongspaket.

Så snälla, har ni flyttat eller ska flytta, kom ihåg att ändra adressen till ALLA kontakter. Tips: Får du en tidning, eller ett brev från någon annan än myndighet, skriv upp den på en lista för kommande adressändring.

Gunnar Flyberg, registeransvarig


Visa hela artikel

Link to comment
  • 4 months later...

Hej Gunnar,

har ett par frågor i ämnet.

Vi flyttar till Portugal om ett par månader och tanken är att ta med Mustangen som flyttgods, vädret är ju rätt bra anpassat för cab😉☀️
Är det ok att fortsätta vara medlem i Sverige trots att man flyttat ut? Kan man i så fall få fakturan på medlemsavgiften digitalt/via Mail?

Som kuriosa kan nämnas att Portugals skatter på nya bilar påminner om Danmarks och Norges. Dvs knappast gott om nyare Mustanger, har sett en 2017 GT coupe med 600 mil på mätaren, begärt pris 72.000 Euro 😱

Mvh

Per T

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gäst
Svara i denna tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...