Jump to content

Nya Mustang S650


Corvette
 Share

Recommended Posts

Är det deras patenterade V8 hybridsystem som är på gång?

Med lite tur så kanske den får bonus istället för malus och man kanske kan värva Greta Thunberg som galjonsfigur så GT får stå för Greta Thunberg på "riktigt" 😆.

Link to comment
Share on other sites

Det har kommit liknande "konstnärliga tolkningar" tidigare som var tokfel, så vi får hålla tummarna att det är lika fel den här gången också, Ford kan nog bättre än så. Camaro fick en sån där stor gapande front för ett tag sedan som ger intryck av en efterbliven hållning, inte så lyckat.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 3 months later...
3 timmar sedan, Corvette said:

LaddHybrid är modellen.

Kör en Laddhybrid till vardags och tycker det ä smidigt på kortare resor och helst varmt eftersom motorn startar om du vill ha värme (drar ca 0,3 l/mil för att få värme när den drivs framåt av el). Laddar enbart på jobbet eller hemma. Men kollegor som har elbilar beklagar sig. En ofta förbisedd detalj med elbilen. Att förutom ha tillgång på kontot vara beroende av mobilen, en drös med laddappar (olika för alla ställen, som ska installeras aktiveras med bankid etc) och bra internet för att kunna ladda bilen för att kunna fortsätta den lite längre resan, ja sen ska det finnas en stolpe att ladda på som passar din och ditt resesällskaps resplan med mat eller fikastopp, hoppas det är ledigt, inte hängt sig, väntar på uppdatering eller har bilar i kö. Ja och sist men inte minst tillräcklig kapacitet i ledningen när du väl kommer till. När väl allt var klart skulle bilfan (ID4) uppdatera sig och fick vänta 10 min till. Mycket som kan faila.

Tänk va enkelt det är att fylla på bensin, lite medel på kortet eller man kan till och med gå in ock betala med papperspengar.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...