Jump to content

Stöldförsök


KingCobra
 Share

Recommended Posts

Har bilen parkerad i ett gemensamt garage under lägenheten där jag bor, kom ner i lördags och ser att någon försökt stjäla bilen eller stereon. Dom har försökt att kringå larmet genom att skära sig igenom taket, som tur har jag intallerat ett larm som utlöses när något rör sig i kupén, så detta hade gått i gång och skrämt iväg dem. Har varit i kontakt med polis, försäkringsbolag och ford. Nu vill de skicka den till en firma i Helsingborg, tror den hette Top Trim. Skulle vara kul att veta vad en ny cab skulle kosta(bara tyget inte ställningen) och om det är svårt att göra själv? Killen på ford sa nämligen att "det var tur att det hände nu när säsongen är över och inte till våren då det kanske kan ta en månad att få det fixat". Känner ingen större lust att lämna in bilen till en verkstad, där den kommer att stå utomhus medans dom inte har tid eller väntar på nya delar. Funderar därför om det är nåt man kan göra själv?

Link to comment
Share on other sites

Om du fixar en ok-cab, snackar med försäkringsbolaget (innan) så blir alla glada. :D:D:D F-bolaget kan inte få det billigare.

Var dock beredd på att de inte förstår vad du pratat om :?: . Hitta en äldre (skadereglerare) gubbe :shock: - som fattar vad det handlar om....

Då brukar det gå bra..... 8)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...