Jump to content

Ruolf

Medlemmar
  • Inlägg

    18
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

  • Days Won

    2

Inlägg postat av Ruolf

  1. Tack för tipset. Håller just på och kollar på möjligheten att beställa via Shopusa och firman Cj ponyparts. Dock är det inte bara att beställa ”Ford Performance TracKey Calibration With K&N Air Filter/ProCal Tuner Boss 302 2012-2013” Detta då ”Please Note: This kit is shipped with a voucher that must be completed and returned to Ford Performance. Once they receive your voucher, Ford Performance will then ship the Pro Cal device to you with the proper calibration already installed” Till detta kommer att en person som var bosatt i europa ställde frågan om han själva kunde installera red track keyn eller om han behövde vara i kontakt med ford handlare. Svaret från Cj ponyparts var ” This Powertrain calibration is developed and supported for U.S. and Canadian vehicles ONLY.” 

    Med andra ord, knepigt läge 🙂

  2. Har kollat på American muscle och såvitt jag kan se levererar de inte utomlands sedan 2018. ”NOTE: We are not accepting any new international orders after 12/12/2018. If you have already placed an order before this date and have questions, please see the contact info below.”

    Jodå har som tur är bägge nycklarna. 🙂

     

  3. Tack för länken 🙂 Har även kollat info. via https://performanceparts.ford.com/part/M-9603-MBTKA

    Jag har dock ingen erfarenhet av att använda sådan utrustning och programmera etc. Vilket gör att jag kommer att behöva ( om den inte redan är aktiverad) vända mig till någon kunnig alt. lämplig firma. Jag har inte sökt eller tagit kontakt med någon firma. Är bosatt i Luleå, så om det är någon som känner till en firma i krokarna som rekommenderas får du gärna ge tips. 

  4. Hoppas att den är aktiverad. ( har den avställd i annan kommun, så kan inte just nu lätt kolla)/Har kollat lite kring detta och det går att från USA beställa ”BOSS TracKey calibration” för cirka 6000-7000 kr, som man kan använda för att aktivera track keyn. Det kräver ju i sig att man klarar av att använda den. ( man måste också koppla in en laptop etc,)  Sedan har jag läst något om att nyckeln i sig också måste vara erkänd som track key nyckel via aktoriserad försäljare dvs. Ford. Det är inte lite jobb kring det 🙂

    Ps! Jag har också haft en Mustang ht av årsmodell 65, sålde den i slutet på 80 talet 🙂

  5. Hej! Tack och detsamma. Gillar färgen på din bil. Jag skrev ju inte att vår mustang också är årsmodell 2012, men det såg du nog. Ja, den var ju inte billig, men som du skriver. Tror nog att värdet snarare stiger. Har kollat på Bossar som är till salu i USA och de har stigit senaste halvåret 😀. Har du ”red track key” till din bil? (Jag har, men har inte prövat om den är aktiverad)

×
×
  • Create New...