Jump to content

jimsss

Medlemmar
  • Inlägg

    45
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Inlägg postat av jimsss

  1. jag monterade BBK twin 64mm Tb för 2 veckor sedan. Märkbart bättre gassvar. Gör man rätt när man installerar så är det inga problem, instruktionerna från BBK är skräp dock, följer man dom så får man garanterat limp home problem.

  2. till blownstang..

    kan vara värt ett försök,jag kan ta kontakt med dig till våren när jag tar ut kärran! tack för erbjudandet :D

    ang ford så hade jag som sagt inget vidare lyckat möte med dom sist med det inte sagt att jag sitter o kastar skit! dessutom så har dom enl dom själva bara en anläggning i malmö med kapacitet för detta (fosie) så jag vet inte hur det är i andra städer? finns bara en större stad här nere förutom malmö o det är helsingborg! dom vet jag inget om?

    Gör det. så får vi hoppas att vi reder ut det.. :-- Mvh Patrik

  3. jag kan kankse göra ett försök....har en felsöknings data på jobb...är ej 100% på att den kan ta airbagfelkoder,men har kollat motorkoder på min 03a GT....sen får jag min Xcal2 om nån vecka som oxså skall gå o ta felkoder med...återigen vet ej om det går på airbagen....värt ett försök???

  4. Vet inte var du finns i landet, men din lokala Autoexperten kan med stor sannolikhet ordna fram dessa specialhylsor. De som finns i deras verktygssortiment är vita, "c" formade hylsor i olika storlekar, uppträdda på en svart plastlist. Dessa är samma som du behöver för A/C anslutningarna. Alt, fråga på en lokal verkstad om du kan få låna deras. Jag personligen har alltid dessa med i verktygsskåpet på tävlingar m.m. då det är ett helvete att få loss utan dessa hylsor, framför allt om man vill kunna använda dem igen...

    /jocke

    Ett av mina favorit verktyg...=)...köpte mitt på pepboys...men som jocke säger Autoexperten har sånna....

  5. Tyvärr så är det ju dax o ställa in bilen för vintern....Men man slutar väll inte pilla med den för det....tänkte lägga upp lite här vad jag har för mig på min Mustang..

    Köpte ett Kenne bell intercooled kompressor kit till min bil i slutet av september...

    Kompressorn är en KB 1.7L IC

    Lägger upp lite bilder efter hand som bygget tar fart....hoppas ni gör det med...

    MVH Patrik

    Mustang GT 2003 SuperCharged :twisted:

×
×
  • Create New...