Jump to content

elboy cmc 388

Medlemmar
  • Inlägg

    514
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Inlägg postat av elboy cmc 388

  1. Var & bes bilen i tisdag bara för att få det gjort fast det var 3 månader kvar. Vad fick man för det jo en 2a på höger fram broms som ligger på. Hem i garaget och rev det åbäket och försökte få kolvarna i alla fall den ena att röra på sig utan lycka :shifty: . Hoppas nu på att de nya Cobra bromsarna som blev beställa idag kommer få bes mannen att tappa hakan :crazy: Ska bli kul att se & känna om det blir någon skillnad. De var dom skattepengarna :wave::wave:

  2. I söndags så kunde jag inte hålla mig. Var tvungen att gå ut och vrida om nyckeln samt rulla några m fram och sen tillbaka i garaget samt en rejäl varmkörning. :thumbup:

  3. Fick hem min ny firmabil i veckan en Caddy eco som går på gas & bensin.

    Ville kolla om det är andra på forumet som crusar :lol: omkring i dessa om dagarna och väntar på våren igen. Det jag skulle vilja veta är hur ni upplever bilen & de bra & negativa sidor av den.

    / Henrik

  4. Var in på Goole map och zooma in till max & gissa vad man kan hitta för bilar. Testa med att söka på adressen och titta dig omkring med gubben och vad hittar man där. Adress : 5674 E 2nd St, Long Beach, CA, United States. Kanske någon annan som kanske hittar något annat kul

  5. det är ju inte kul om man ska få problem med bilprovningen. Va och prata me sadelmakaren i Uppsala & det kosta ca 5000:-/stol är ju inte små pengar heller. skillnad om man hade en bil för 300.000 t + eller en fin gamling men dessa bilar får man ju snart ge bort. Det tråkiga är ju att man ju inte bara fixa den stolen som är dålig och låta den andra va då det blir skillnader i skinn och färg. Ner & kolla om man kan hitta några sport stolar som man kan använda original bälten till.

×
×
  • Create New...