Jump to content

fordmust

Medlemmar
  • Inlägg

    8
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Inlägg postat av fordmust

  1. Hej fordmust! Det var ett bygge i min smak. Perfekt med en kompressor som ryms under huven så att man inte avslöjar nåt. Vad har för kompression? Toppar? Insug? Spridare? Borde vara en ganska snäll kam eller? Har du provatr att köra på strippen nånting? Kör själv med en småhysterisk 351cl.

    Beklager for sent svar, glemte det helt bort. Jeg har preppade Trickflow alu topper og 8,9-1 i komp. Edelbrock EFI spider innsug med STORE siemens dyser.Husker ikke størelsen på de. Har ikke vært på stipa med den men det kommer nok. Legger ved en video link der bilen lager litt røyk.

  2. Er ikke medlem i den svenske mustang klubben, men jeg har en 70 mach1 med gott om pulver i. Har en 302 som er stroket til 331 . Den er utstyrt med fuel injection , intercooler og en procharger F1R kompressor.Hadde litt problemer med for lang lade reim når den ble benk kjørt så reima glapp på 6000 rpm og den tåler fint 7500rpm. Effekt kurven gikk rett opp helt til reima glapp og da viste den 750 hk. Fungerer helt fint på gaten også. Har Haltek styresystem på motoren.

    Fin nettside dere har her, er ofte innom og kikker.

    Mvh Børre Døviken

    Eiker Mustang Klubb , Norge

    http://www.eikermustangklubb.no/index.html

×
×
  • Create New...