Jump to content

turboputte85

Medlemmar
  • Inlägg

    30
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Inlägg postat av turboputte85

  1. Hej,

    Tänkte höra om någon vet ett företag som säljer rullandelandsväg, helst ganska simpel och billig, finns det i göteborgsregionen så är det ett plus.

    Mvh Patrik

    Ps, hoppas det blev rätt forums del nu.

    ds.

  2. Faaaaaaaaaaaan va gött :D

    Fick problem me att ett bromsok kärvade, såg mörkt ut där ett tag men fick tag ett från grufman (tackar som fasen både Grufman och Jernbergs Bil & Maskin AB i götet :D) så nu ringde de precis och sa att det var klart och att han hade vart ute och kollat att det fungerade :) så nu ska man bara bli klar här me lite jobb så man kan åka bort och hämta pärlan :)

    Mvh Patrik.

  3. då morgontröttheten är slående så bokade jag motellet! :P kul om det är lite fler motorgalningar som åker dit så man har lite att kolla på redan kvällen innan så man kommer i stämning! :D

    Nu har jag även bytt bromsklossar och bromsvätska så nu är man redo här :P ses på lördan (och kanske fredan de som bor där :))

    Janne J cmc303

    vi kan ju hålla sälskap hem iallafall om du vill.

    Mvh Patrik.

  4. tjena, jag bytte dämpare och fjädrar på min och det kostade 10k, nu är den riktigt rolig även i kurvor så behöver inte vara superdyrt, dock är det ju inte någon banracingbil för det men bra mycket stabilare än orginal. jag beställde från http://www.forza.se/ tog lång tid men riktigt nöjd med delarna när de väl kom.

    är också sugen på att köra bana ingen, så om man har tid och det inte är för långt bort så är jag med på.

    Mvh Patrik.

  5. hittade ett kitt men de var bara frambromsar, är de någon ide att bara köpa frambromsar eller bör man ha både fram och bak? får för mig att de blir skumkännsla me stora fram och så mycket mindre bak? (cobra bromsarna då) men de kanske funkar kanon ändå? eller har ni något ställe som säljer både fram och bak till bra pris, väntar svar därifrån nu om de har bakbromsarna också. men tänkte de kunde vara kul att höra vad ni har för erfarenheter.

    den skall gå en del på bana tänkte jag så man vill ju ha lite rejälare doningar! :)

    Tack på förhand!

    Mvh Patrik.

×
×
  • Create New...