Jump to content

sn95cobra

Medlemmar
  • Inlägg

    22
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Inlägg postat av sn95cobra

  1. Ja, du piskade ju min förra sommaren så att den gick och dog efteråt så.... Men till sommaren ska du få jobba lite mer!!

    Jaja, ska snart börja.... Ska bara först.... ;-)

    Haha Du får så gärna piska min bil! Är nöjd med effekten, som sagt räcker till att göra någon enstaka omkörning!
  2. Jag ska villigt erkänna att jag egentligen skulle vilja ha kompressor men det är ju lite enklare att få massor av effekt med turbo. Att sedan du redan provat grejorna gör ju att det känns lite lugnare!
    Va säger du nu Andreas, Fungerar utmärkt att få effekt med kompressor :) Procharger har verkligen lyckats med deras centrifugala F-1D, bra vrid från botten men har fortfarande egenskaperna som en remdriven turbo :) Det skulle vara något för olle i stockholm.. Mvh Magnus I skara!
  3. Flowmaster = billig skit! Håller med om att ett magnaflow catback är bättre för din del! Har lyssnat mycket på ljuddämpare innan vi byggde mitt system och flowmaster kommer inte på frågan, dålig finish och kasst ljud.

  4. Brukar räkna 10kr så är man safe! Det som tillkommer på priset är ju 25 procent moms och lite tullavgifter, så räknar du 10kr så är det lugnt :). Brukar ta någon av dom billigaste. typ 7-10 dagar eller något. Finns delarna inte i lager så står det när dom tror det skickas, summit har nog världens bästa kundservice så om det strular lite med att det blir ännu längre väntetid så kommer ändå delarna fram säkert. Och undrar du något är det bara å skicka till dom så svarar dom snabbt.

×
×
  • Create New...