Jump to content

Boss

Medlemmar
  • Inlägg

    92
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Inlägg postat av Boss

  1. On 2015-11-06 at 22:39, Lenny said:

    Jag köpte min mustang i juni efter att ha letat i drygt ett halvår. Jag tittade också efter en lite nyare modell (2011-2013) Det första jag gjorde var att kolla carfax, och oftast tog det slut redan där. Jag var och tittade på en bil som var toppen förutom att jag inte gillade färgen och att det var rejäla rostbubblor på huven (fram undertill) på en 2012! Tydligen ganska vanligt "problem" på dessa modellerna, värt att kolla efter.

    Så min erfarenhet är att man skall kolla upp bilen riktigt noga och ställa in sig på att det kommer att ta tid. Att köpa en fin mustang är ett projekt som antagligen kommer ta lite tid och det kan kännas "omöjligt" ibland. Men jag kan lova dig att när den väl står hemma så kommer det vara värt det..

    Jag var egentlige ute efter en modell med v6, men det blev en röd 2012 GT och det var det bästa jag gjort. V8 ÄR någonting speciellt.

    Lycka till!

     

  2. Varför servar ni inte bilarna själva? Detta är ingen Rocket Science skulle alldrig låta någon klåpare på en märkes verkstad röra min bil .

    Finns inga garantier som gäller i Svedala så då kan man lika bra göra det själv.

  3. Hej tänkte göra en besiktning av min 2011 Mustang för första gången.Undrar om någon här vet kan man byta glas till vita i positions ljusen

    det sitter gula glas idag .Går dessa igenom som parkeringsljus då! Kan man tjuvkoppla in skärmblinkers ifrån blinkers en fram.

    Tacksam för svar börjar bli bråttom nu

×
×
  • Create New...