Jump to content

muggebigge

Medlemmar
  • Inlägg

    39
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Inlägg postat av muggebigge

  1. [ATTACH]31327[/ATTACH]

    Nästan 90db på tomgång :-D

    Undra vad besiktningsman skulle säga om det,,,

    Inte för att det blir direkt snyggt,men fick tipset att kröka ner rören i bak.Har inte testat än.Han jag fick tipset av hävdade att ljudnivån i bilen gick ner markant

  2. Lite bättre vart det när jag började bygga paneler i bagaget.Det var där det vart mest resonans i min.Gick inte o prata med passagerarna innan när en låg i runt 90/100.Vid långkörningar vart det lite irriterande,men är acceptabelt nu.Ska ha in isolering i kupen senare o då är det med all säkerhet borta.

  3. Allt kan se bra ut på bild:rolleyes:...Skapligt bruksskick skulle ja ev kalla den.Annars lappad o lagad överallt.Blir o byta plåtlapp efter plåtlapp,då dom flesta bara är loppade dit.Ingen eller väldigt lite rostskydd på dom flesta oxå.

  4. Hoppas du får ihop det.Blir att strippa ner hela bilen o fixa gammla lagningar.Om jag gör det i vinter eller väntar,får vi se.Min är bes till Augusti 2015.Kör o njuter av den till dess lutar det åt.Blir lite småfix under tiden.

  5. Älskar denna tråden:D..Hästjobb bara o kommit så här långt.Vis av erfarenhet vet jag vad som väntar mej i vinter.Kör dock så mycket det går denna sommar o svär/skadar mej senare:p.Ser verkligen fram mot fortsättningen av denna story

×
×
  • Create New...