Jump to content

Gleco

Medlemmar
  • Inlägg

    13
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Inlägg postat av Gleco

  1. Hej

    Jag har kopplat om mina bakljus enligt beskrivning för att få blinkers i backljuset. Ni vet den där fina fina guiden som finns på pdf.

    Problemet är att när jag blinkar så blinkar ÄVEN den yttre lampan där bromsljus lampan ska sitta och när jag bromsar så lyser ÄVEN blinkersen (den som nu är i backljuset).

    Jag har dubbelkollat så att jag kopplat rätt flera gånger men jag kan inte hitta något fel.

    Hoppas ni förstår vad jag menar.

    Mvh

  2. Hej.

    Varför skulle dom inte det, godkänna alltså, åker du med USA ljus nu och skall byta till

    nordens ljus, är det USA lampor du söker? du behöver bara googla på led så får du upp

    ett par företag i Sverige som säljer.:shifty:

    Återförsäljare hittar jag utan problem, men behöver fortfarande veta vilken sockel på lamporna jag ska ha..? Fint att dom godkänner Led, jag bara kollade för att försäkra mig :)

  3. Hej.

    Är den Europa konverterad så kan jag kanske hjälpa dig, min är det och jag har

    bytt ut alla lampor till LED.

    Jag ska registreringsbesikta den så den är inte konverterad än. Därför behöver jag veta lamptyp. Kollat runt lite på ebay på led lampor, men godkänner dom led på besiktningen?

  4. Hej

    Jag behöver köpa in lampor till min Mustang 2006 V6. Jag behöver då vet vad jag ska ha för lamptyp till blinkers fram, dvs namn på sockel. och även för parkeringsljuset fram (jag har klarglas). Sen undrar jag också vad det är för lamptyp för blinkersbak (jag ska ha blinkers där backljuset är).

    Tack på förhand

  5. Du får nog gå ner till 30 profil de flesta har 275/30 - 20 bak 245/35-20 fram har själv 35 bak och jag tycker det blir för mycket gummi. skall byta till 30 profil.

    utöver det så passar allt som passar till gt och gt500 05-09 om jag inte är helt ute o reser i ämnet.

    och man bara testar hastigheten med en GPS så vet man om det visar rätt min visar fel på ett par km men det gör de flesta bilar även med original däck.

    Nu har jag kommit över ett par med dessa dimensioner och tänkte att det skulle passa... :) Har du någon bild på hur din bil ser ut dina sulor? Antar att du har 275er då med 35 i profil?

×
×
  • Create New...