Jump to content

pana

Medlemmar
  • Inlägg

    43
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

  • Days Won

    3

Inlägg postat av pana

  1. Hej alla. Att det ska var så svårt att någon ansvarig från klubben, inte har reagera på detta med bilder, så man kan få någon förklaring. Mycket dålig jag är verkligen besviken på detta.

  2. Hej nu lägger jag ner detta med bilder jag orkar inte med med detta, att man inte kan fixa med sina bilder. Det är lättare om det stå på svenska alla kan inte engelska.

  3. Hej alla mustang älskare.Varför går det inte att radera bilder på egen sida? man kan bara ladda nya.Kan någon fixa detta? (Tack)

  4. Hej till alla som var med på säsongs avslutning. Det var mycket trevligt idag och vill jag tacka alla som har organiserat det hela, jag hoppas att det blir flera såna träffar i framtiden mvh Pana.

    • Like 2
  5. Hej till alla som har varit med Höstrally. Det var mycket trevligt vi tackar dem som organiserad detta :lol: Det var mycket trevligt avslutning på detta året , vi ses nästa år . MVH panagiotis från klippan :lol: :lol: :lol:

  6. Ja verkligen mycket bra träff, vi blev mycket nöjda jag hopas alla andra blev det också. ha det så bra alla mustang älskare. vi ses kanske på Ronneby träffen. Eller i en annan träff. Med vänlig hälsning (pana):D

  7. Hej lasse o carina tack för idag. Det var blöt o kallt i häslleholm idag. Jag hoppas att det är bättre väder 6 juni, vi ses då jag hoppas att det kommer många då ha det så bra:D

×
×
  • Create New...