Jump to content

Bengan1962

Medlemmar
  • Inlägg

    19
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

  • Days Won

    1

Inlägg postat av Bengan1962

  1. On 2019-01-11 at 06:50, Mustangmike said:

    Det är lite festligt men S197 har vuxit och blir liksom bara snyggare ocg snyggare med åren. Jag gillar min bara mer och mer med åren. Saleenarna har en smakfull lagom designförstärkning som ger dom  det där lilla extra, ett avsteg från dom klasssiska linjerna åt modernare men helt rätt. Sen finns det absoluta favoriten, Saleen Parnelli Jones som har kvar S197 designen men fått en jag tror väldigt kul motor och dom rätta väghållningsprylarna sitter där från början.

    Motorn jag bygger bli en sådan strokad 302 botten fast all in med mer komp, bättre toppar, insug, kammar.

     

    hej

    trevligt att du gillar jones parnelli modellen, tror att jag har den enda i norden, såg en till salu i Ungern förra året och så finns det en i holland. mvh bengt-anders axelsson 

  2. hej

    jag var precis i USA och köpte bromsok fram till min 01:a och betalade 79 dollar x 2 inkl charge (pant) så nästa gång får jag tillbaks 30 x 2 dollar

    och har då betalt 49 x 2 dollar som är ca 850 SEK. Grufman tar väl ca 6000 för dessa så en resa till USA blir gratis + allt annat du kan köpa :)

  3. hej

    Är det någon som har några tips på vad man kan åka och titta på i samband med att vi skall till San Diego-Las Vegas, avslutar i Santa Barbara området där min bror bor. Gärna tips på bra leverantörer av reservdelar till min Mustang GT cab av 2001 modell.

    mvh Bengan

  4. hej

    Precis köpt min första Musse efter många års längtan. Köpte den osedd hos kronofogden i SKÖVDE och var och hämtade den i fredags, fick en sån där WOW faktor och kärlek vid första ögonkastet. Besiktade den på plats eftersom den hade stått på ett lager i ca 3 månader.

    Fick en 2:a frambromsarna och en 1:a på handbromsen, men det är åtgärdat i veckan så nu är det bara att köra om det inte vore så att jag var tvungen att åka ut och jobba 2 veckor i Nordsjön. Är det nån som vet om någon bra firma i USA man kan beställa lite delar, såsom bromsok och dylikt då jag skall till USA om några veckor ?

    mvh Bengt-Anders

×
×
  • Create New...