Jump to content

RaceRed

Klubbmedlem
  • Inlägg

    38
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

  • Days Won

    2

Inlägg postat av RaceRed

  1. Jag kör tonat runt om, dvs framlyktor blinkers, sidomarkeringar, baklysen, bromslyse backlyse - rubbet. Tänkte jag skulle testa vad som gick genom besiktningen, så jag åkte in utan att ta bort något.

    Fick ta bort toningen på framlyktorna och baklysena. Framlyktorna var det inget snack om, det skulle bort. Baklysena var en bedömning. Där hämtade besiktningsmannen en kollega som tyckte att de var nog lite väl mörka ...

  2. Avställd, laddare inkopplad och kapell på. Jag köpte kapellet från USA. Betalade ca 1800 kr. Jag hade turen att en kompis tog med det till Sverige, så Jag slapp fraktkostnader. Måste det skickas, så blir det ca en tusenlapp för frakt, tull och moms.

     

     

    IMG_0117.JPG

  3. 15 timmar sedan, Hulda Monica said:

    Får man byta ?

    Jag har fått föreläggande om regbesiktning pga. avgasröret som vi satt på.

    Är det olika på årsmodeller eller?

    Många bilar (från mitten av nittiotalet och framåt) är ju helfordonsgodkända och då får man inte göra några större förändringar. Att byta till ett icke original, men EU-godkänt avgassystem är dock inga problem. Att det sen inte finns så många avgassystem som är godkända är ju nästa utmaning.

    Till den senaste generationen Mustang har jag bara hittat ett system som är godkänt inom EU (Ford Racing Sport Catback med H-pipa EU-godkännande: e1*70/157*2007/34*12412*00), men det var ju inte det systemet som jag valde att montera på min bil, så i värsta fall, om besiktningsmannen är på fel humör, så är det bara att åka hem och montera på originalsystemet för att bilen ska bli godkänd vid besiktningen.

     

  4. Efter att jag lyssnat på många ljudklipp och efter att ha läst många kommentarer valde jag Magnaflow Street Catback. Beställde det hos Autoexperten i måndags och hämtade det 24 timmar senare. Har hunnit testat det ett antal mil nu och är mycket nöjd. Det har ett dovt, djupt mullrande muskelbilsljud. 

    IMG_2472.mov

    • Like 1
  5. Har kört min 2015 GT automat i drygt 100 mil nu. Är otroligt nöjd med automaten. När man slökör i stan är det skönt att köra den i Normalläget och låta låda göra jobbet och när man vill kunna välja växel själv så är det bara att ställa om till Sport+ och växla med rattpaddlarna.

×
×
  • Create New...