Jump to content

Gläd ett barn - Min stora racedag


Klingan75

Recommended Posts

Jag kopierar detta rakt av från rejsa.nu. Det kanske finns någon här som har en rolig bil och vill ställa upp. Kolla tråden och hur man anmäler sig på:

http://rejsa.nu/forum/viewtopic.php?t=72514

annars kan ni läsa början av texten nedan.

MinStoraRaceDag, Drömbilar sökes!

Nu ska vi upprepa fjolårets Succé och göra det ännu bättre!

MinStoraRaceDag är ett event som arrangeras tillsammans med Stiftelsen MinStoraDag, som har som enda syfte att uppfylla svårt sjuka barns önskedrömmar. Ni som bilägare deltar för att sprida glädje och för att uppfylla önskedrömmar, bättre karma får ni på köpet:-) Det här är barn och familjer som spenderar väldigt mycket tid på sjukhus och de både behöver och är värda en stund där de får något annat att tänka på.

I år ska vi försöka göra det ännu roligare för alla att delta, förutom att vi kommer ha bankörning med barnen så kommer vi försöka få till dragracinguppvisning, drifting som var en riktig höjdare förra året, 402 meters race mellan deltagarna med barn i bilen, plus massor av uppvisningar och shower utöver det som både barn och förare kommer få glädje av. Vi ska självklart köra "bästa ljud" tävlingen även i år som förra året vanns av en brandbil tätt följd av en shelby mustang och en LP670 om jag minns rätt:-) samt best in show där barnen röstar fram favoritbilen osv osv.

Innan ni anmäler er:

Glöm inte att detta INTE är en vanlig trackday. Syftet med dagen är att uppfylla barns och ungdomars önskedrömmar och bilen ni anmäler er med bör återspegla det. Det är absolut inget prestigeevent men har vi 80 platser och det står mellan en Ferrari F40 och en Porsche 924 för sista platsen så kommer porschen få stanna hemma. Låt ert eget omdöme avgöra om er bil passar in eller inte. Med det sagt vill vi dock ha så stor bredd och variation som möjligt. Man får inte glömma att det är barnens önskedrömmar som ska uppfyllas och de har inte alltid samma preferenser som oss lite större barn..:-)

Med tanke på att vi fortfarande inte har 100% klart hur många bilar vi kan ta emot så kör vi tills vidare en informell anmälan via mail. Alla anmälda blir sen kontaktade med mer information.

Gör er själva en tjänst och anmäl er till detta! Förra året var förarna nästan mer tacksamma än barnen och så hoppas vi att det blir i år också:-)

Välkomna till ett av de roligaste och mest givande bilevent ni kommer uppleva!

Anmälan

Vi kommer köra den 21/8 uppe i Tierp. Deltagandet är kostnadsfritt. Hjälm osv är obligatoriskt som vilken trackday som helst. Vid platsbrist kommer en selektering på bilmodell göras (först och främst för att få till en bra variation och ett större utbud av bilmodeller). Ni är hjärtligt välkomna att maila er anmälan och eventuella frågor till minstoraracedag@gmail.com. Bifoga namn, mail, telnr, bilmodell inkl årsmodell och färg.

Kontaktuppgifter

Kontaktperson: Peder Karlsson

E-postadress: minstoraracedag@gmail.com

post-5487-144839155595_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...