Jump to content

Mattias.P

Medlemmar
  • Inlägg

    20
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

  • Days Won

    2

Mattias.P last won the day on 22 april 2017

Mattias.P had the most liked content!

About Mattias.P

  • Födelsedag 1997-02-15

Medlemsinformation

  • Stad
    Näsum
  • Yrke
    Industrielektriker
  • Intressen
    Shelby

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mattias.P's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

4

Omdömespoäng

  1. Nu till vintern ska jag byta alla oljor/vätskor på min 08 shelby som gått 1700mil då en del av dem snart är 10år gamla, känns tryggt och ha bytt allt till våren slipper man tänka på de! Så nu till frågan! Vart köper ni era oljor,kylarvätska och kompressor olja osv osv ? Vill gärna hålla mig till motorcraft om inga andra heta tips finns?! Bor i Skåne så finns det här kring o köpa är de en bonus!
  2. Har nog hittat en kille i Ängelholm, men aldrig hört nån som varit där så blir ni nöjda så kan de va intressant, så hör gärna av er! Och Tack så mycket !!
  3. Vet du något företag som gör sånt i Skåne/Blekinge ?
  4. Tänkte byta fälgar på min 2008 GT500 till Shelby CS40 20x10 där bak 20x9 fram tänkte 35/265 fram sen bak 30 profil bak 295eller305 michelin pilot super sport. På bilen sitter även eibach pro kit så den är lite sänkt.Tips och erfarenheter motages gärna!// Mattias
  5. Änteligen köpt min drömbil en röd med vita stripes Shelby GT500 2008! Men huven har lite bubblor i lacken pga 1 stenskott och hoodpins! Ska lacka om huven snarast men undrar om någon som har tips på vart man kan få tag i stripes som matchar de orginal vita? Känns onödigt o beställa till hela bilen för ca 4000kr då jag bara behöver till huven! Fått prover från ett företag i Sverige men de var helt fel vit. Så tips är varmt välkomna // Mattias
  6. Tjenare Mattias heter jag och är 20år och bor i Skåne! Har alltid haft ett brinnande intresse för bilar och framför allt Mustanger! Precis byggt färdigt på min 05GT och nu letar jag som en galning efter en Shelby GT 500!
  7. Tack, Aa har sett den men vill inte ha en röd, annars är det där en grym bil! Men då de är mycket pengar vi snackar om så söker jag hellre längre och hittar en bil man verkligen vill ha och kan äga LÄNGE :)
  8. Fassan har en 70talare som är bättre skick nu än när den byggdes och tror jag lärde mig om motorer före jag kunde gå, så man kan säga att jag alltid varit en bilentusiast ?? Synd bara att de är så få ungdomar som pysslar med denna underbara hobbey! De flesta tycker jag är rätt knäppt när jag helst spenderar helgen med pärlan i garaget än gör nått annat !
  9. Effekten är grym men för mig finns de få bilar som klår 07-09 Shelby i sitt utseende! Tycker den har riktiga amerikanska linjer blev kär i den när jag såg den för första gången 07. Ska bli grymt kul o putsa o skruva på en!
  10. Tack för alla tips! Är rätt skruvkunnig och är medveten om effekt = slitage, de kommer man ej undan. GT är snart färdig byggd och redo för blocket, så hoppas man hittar en Shelby snart, hade varit tråkigt o va utan en Musse i sommar!
  11. Cobran är med riktigt läcker ! Men har gyllene tillfälle o köpa mig en Shelby då jag förtillfället ännu bor hemma (precis fyllt 20) och har fast jobb mm mm! Så är det någon gång jag kan förverkliga min dröm plus spöa fassan på strippen så är det nu! ;)
  12. Tack för tipsen! Jag är nöjd med min GT men köpte den för få en kännsla av hur mustangerna var! Min dröm har alltid varit att äga en Shelby ända sedan den släpptes 07! Sen vill jag komma upp i lite mer HK och göra de på en vanlig GT så är man snart uppe i vad man får ge för en Shelby ändå, för när man börja trimma hårt brukar de bli dyrt i längden.
  13. Hej har jagat efter en Shelby i ett tag nu och ej funnit någon som riktigt har fallit mig i smaken till 100%! Är ute efter en 07-09 o tänkte bara kolla om någon har nått tips på vad man bör kolla extra noga på dem när man är och kollar på dem. Har en vanlig GT 4,6L 05 som jag har skruvat o utforskat så mycket det går på så känner till dem rätt bra men inte Shelby. Mycket man inte vet för ens man ägt en, så tacksam för svar!
×
×
  • Create New...