Jump to content

MrStarhouse

Medlemmar
  • Inlägg

    14
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Medlemsinformation

  • Stad
    Örebro
  • Yrke
    Mjukvaruutvecklare
  • Intressen
    Bilar, Datorer, Flyg

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MrStarhouse's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Köpte min begagnad och då satt det redan Ferrita Axel-back på den, monterat direkt av Upplands Motor vid leverans till första ägaren. Jag är mycket nöjd med det. Jag har läst att det skulle tillföra en del "drone", det är dock inget jag märkt. I normal motorvägsfart hör man knappt inget avgasljud alls. Dock är det dyrt, så det är inget jag själv skulle valt då det finns billigare alternativ.
  2. Tack alla, om en vecka blir det service, knappt 1000 mil :-)
  3. Hur är det egentligen med första service på en Gt 2016? Ska det göras nån första väldigt tidigt oljebyte? jag läste nånstans i instruktionsboken om service intervall, men nu hittar jag det inte igen. Var ser man service intervallen?
  4. Jag köpte min 2016 lätt begagnad och undrar bara vilka dokument so följer med en ny bil. Dom dokument so fanns med min är: - instruktions bok - quick guide - vagnskade garanti lapp - putsduk. ska det finnas nåt mer?
  5. OK, Nu har jag hämtat ut min saknade plastgrej. Fick också en förklaring till vad det egentligen är. Enligt den mek killen så är det inte ett sprutskydd, utan det är en breddning av nederkanten på skärmkanten för att det ska gå ut utanför däcket längre ner, och därmed uppfylla nått EU krav som inte finns i USA. Där ser man :-) Fick med skruvar, samt två småsaker (se bild) som jag inte vet vad det är. Nån som har nån idé? Den är i metall och silikon.
  6. Mitt ena saknas dock tyvärr helt. Tittar jag in i där det borde sitta så ser det ut som bifogad bild. Dock så är det ju på väg, skulle ta ca 2v, så kan väl dyka upp nästa vecka.
  7. Tjena, e-mail: per.malmqvist@lofqvist.se
  8. Undrar vad det är som avgör om det sitter där eller ej. Lite konstigt. Den saknade är dock på väg till Ford i Karlskoga nu. Här i Örebro har ju Ford brunnit ner... Btw, finns det nånstans man kan se vilka utrustnings koder som den bil man har är byggd efter. Jag vet för några år sedan då jag hade en Corvette C5, då satt det en hel lista med koder i handsfacket, (typ en build sheet men ändå inte).
  9. Såg du nåt speciellt om dessa i datorn? Är dom nån standardutrustning, eller nåt som handlarn skruvar dit? Lite konstigt att vissa men inte alla har dom, ännu mer konstigt att jag har bara en :-)
  10. Jovisst, den firma som importerar brukar se till att den är besiktad och färdig i Sverige. Man ska dock passa sig lite. Titta i Tilläggsinformation på ett utdrag från transportstyrelsen, så kan det ibland på sidoimporterade bilar stå något i form med att: "KÖRRIKTNINGSVISARE BAK UTANPÅLIGGANDE MONTERING ". (Eller liknande) Detta innebär att dom tillfälligt monterat dit något för registrerings besiktningen. Detta kan då ge problem vid den första vanliga besiktningen efter tre år. Bara nåt att ha i minnet.
  11. Bild önskades, här kommer två stycken, en från sidan det finns, och en fån sidan det saknas.
  12. Jag tror dock dom är originalmonterade på 2015+. Tittade nämligen lite närmare och det finns riktiga skruvhål innanför, och innerskärmen är formad för att det ska sitta där. Så antingen så har dom glömt monterat det, eller så har dom glömt att dra åt det och det har trillat bort. har kontaktat Ford nu så får vi se vad dom säger...
  13. Liten fråga. Jag har precis skaffat en 2016 GT. Märkte just nu att i skärmkanten på bakhjulen, i bakkanten, sitter ett litet plastskydd som jag misstänker ska skydda mot stensprut från däcken. Detta finns dock bara på höger sida. Är det så även på era bilar, eller har dom glömt nåt på min?
×
×
  • Create New...