Jump to content

Boss 302 Laguna Seca

Medlemmar
  • Inlägg

    6
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Medlemsinformation

  • Stad
    Stockholm
  • Yrke
    Serviceingenjör
  • Intressen
    Motor

Senaste Profilbesöken

604 profil visningar

Boss 302 Laguna Seca's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

2

Omdömespoäng

  1. Fick tyvärr inte med splittern, den måste fått vingar på vägen någonstans. Ok då är jag med, trodde det var Exclusive som tog hem den. Hur är Nitto-däcken, har sett att ni säljer dem?
  2. Stämmer bra att det är den, då jobbar/jobbade du på Exclusive cars alltså? Börjar med nya däck så får jag se hur det känns, den är väldigt hal både fram och bak just nu iaf. Jag har ju möjligheten att kunna åka slingerbulten till och från jobbet om jag väljer Bossen fina dagar :)
  3. Hej och tack! Kiul att höra att det var bra bett i däcken när den var ny, jag tolkar det som du kört den när den var ny? :) Det blir övervägande gata för mig, kanske något undantag. Jag tror det lutar mest åt Michelin Sport Cup 2 i dagsläget, men jag tar gärna förslag på andra med. Tror även att jag kommer byta lower control arms, hjulhoppen är inte så roliga och det ska väl ta bort det mesta verkar det som.
  4. Hej, Passar på dan före dan att presentera mig, dock har jag tjuvläst på forumet sedan i somras. Bör väl även bli medlem i Mustangklubben också. Bilen är en -12:a som gått 2500 mil nu och är nr. 99 av totalt 750 tillverkade. Mycket rolig bil att svänga med, dock måste jag byta däck till våren då jag misstänker att det är originaldäcken som sitter på. Det är alltså för halt för att vara friska däck och jag försöker komma fram till vad jag skall köpa i vår. Skickat från min ONEPLUS A5010 via Tapatalk
×
×
  • Create New...