Jump to content

dr.Jones

Klubbmedlem
  • Inlägg

    15
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

  • Days Won

    3

dr.Jones last won the day on 24 april 2018

dr.Jones had the most liked content!

Medlemsinformation

  • CMC
    6755
  • Region
    Sydost
  • Stad
    Alvesta
  • Yrke
    Ingengör
  • Intressen
    Familj, Bilar, Båtar, Träning

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dr.Jones's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

9

Omdömespoäng

  1. Hoppas att det går att uppgradera i framtiden, det är väldigt coolt!
  2. Hej! Förra året försökte jag få detta på våran Mustang 5.0 (2018) på servicen (uppdatera programvaran) men då fanns det inte. Vet någon här om det finns tillgängligt nu? Den skall in på service denna månaden. Jag vet att det finns på Bulletutgåvan.
  3. Jajamän! Det smakade utsökt!
  4. Hej alla glada Mustangvänner! Vi hämtade pärlan igår hos Bilmånsson i Halmstad. Vi är supernöjda med bilen och säljaren Torbjörn. Allt är helt perfekt och vi är så glada. Ni som valt manuell låda, har för mig att den skall mellangasa (revmatching down shifting) vid nerväxling.. Men jag har inte lyckats hitta den funktionen/inställningen. Jag hoppas den funktionen finns på GT med manuell låda? Är det någon som vet hur det funkar eller finns bara funktionen på bilar med automatlåda? Bif. ett par bilder....
  5. Ja dom är superbra på Bilmånsson i Halmstad !
  6. Tack för svar kroegarn och RRS550 !, ja man kommer definitivt inte varva upp på rött men ändå dra på! Får höra med vad säljaren säger också.
  7. Hej! Skall hämta min på måndag och har funderat på en sak... Behöver man "köra in motorn" på något vis, dvs inte varva över xxxx rpm? Dom kanske är inkörda från fabrik? Någon som vet?
  8. Sync 3 är std på 2018 (från 2017 tror jag) Jag valde lackbehandling via Bilmånsson i Halmstad, diamant... någonting heter den. Hoppas den är bra.
  9. Håller med Duckster, mycket trevlig säljare! Då är det värt att resa en bit.
  10. Byggdatum 8/1 och lev. i april-maj men det blir säkert tidigare. Jag vill absolut inte ha något salt kvar på vägarna när jag hämtar den så inte innan april. Har en bit att köra från Halmstad. Är ni säkra på att dom kommer lev. via Tyskland för underredesbehandling? Säljaren sa från början att det inte är säkert pga ev. tidsnöd för 1 juli (Bonus-Malus). Ev. skall bilarna gå direkt till Sverige för detta men jag har inte kollat upp det. Underredesbehandling i Tyskland eller Sverige, bra eller dåligt?
  11. Det borde väl inte vara några problem. När vi beställde av BilMånsson så fick vi frågan om vi har inbyte.
  12. Hej! Jag beställde en Mustang GT fastback i oktober. Custom pack 4, manuell v-låda, magnetic Metallic, larm. Har även beställt extra lackskydd och den kommer att bli stripad innan leverans. Ångrar lite att jag inte beställde magneride chassie men jag hoppas att jag blir nöjd ändå. Byggstart är imorgon den 8/1 leverans från början var i april-maj men det kanske blir tidigare. Längtar
  13. Hej! Jag är en man på 42 år som gillar mustanger. Det är något speciellt när Fords v8:a mullrar på. Ända sedan jag såg biljakten i filmen Bullit när jag var barn, har jag gillat Mustang. Min kära sambo har också blivit helt frälst på dessa vrålåk. På så vis har jag tur att både hon o jag gillar detta. Mycket lättare att skaffa en då. Vi är en stor familj, två vuxna och sex barn (alla pojkar). Vi bor på landet mitt i Småland. Förutom v8: A Mustanger gillar vi båtlivet, mc, träning, musik och livet på landet. Vi har drömt om att skaffa oss en Musse och nu börjar det närma sig. Väldigt sugna på 2018 års model, finns ju dock inga priser ännu. Vi får se framöver vad det blir. mvh dr.Jones
×
×
  • Create New...