Jump to content

Prez

Medlemmar
  • Inlägg

    4
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Prez's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Hade garage tidigare i bostadsrättsföreningen men infarten var så brant att Saabens frontkjol fastnade varje gång och gick till slut sönder så jag sa upp platsen. Det är ca 3 års väntetid att få garageplats igen, men ska kolla om jag kan hitta annan garage i närheten.
  2. Bränsleförbrukningen är jag van vid, hade en Saab 9-3 SportSedan Aero i många år, den snittade mellan 1,2-1,6 blandad körning beroende hur mycket jag gasade mellan varje påfyllning. Det som fått mig att tänka om nu är mest saknad av garage och vinterkörning,.. att ha bilen stå på gatan sådär centralt i en storstad är kanske inte bästa alternativ.
  3. Tusen tack grabbar för att ni tog tid att svara på mina frågor, uppskattar det verkligen. Mustangen är så galet snygg och häftig att man tappar all logik och övertalar sig själv att det är smart att köpa en sån bil även när det inte alls passar ens livssituation. Jag får tänka om och kanske en vacker dag när jag har garage, köpa en som sommarbil :)
  4. Hejsan, Ny medlem på forumet här.. Registrerade mig för att jag har funderat ett tag på en ny och rolig bil, och jag är galet sugen på en Mustang årsmodell 2015 eller nyare. Jag har försökt söka lite på forumet efter köpråd och dylikt men inte lyckats hitta något så jag tänkte höra med er kära Mustang-ägare om ni har några tips och råd för en potentiell förstagångsägare? Idag kör jag en Audi A5 Sportback 2.0 Quattro Sport Edition årsmodell 2015 och det är en skön bil men inte speciellt rolig att köra tyvärr, jag vill ha något roligare. Har även funderat på en Alfa Romeo Giulia Veloce men jag tror att jag kommer att få mer glädje av Mustangen och kanske det är en bättre köp. Lite info.. Bor centralt i storstad, kör mest till jobb, vänner, handla, etc. Blir några kilometer varje dag. Tanken är alltså att köra bilen mer eller mindre varje dag, även under vintertid. Har ingen garage, bilen får stå på gatan. Kan förändras då jag även letar ny lägenhet. Budgeten är ca 350.000 kr, men kan gå högre vid love at first sight :) Tycker tex den här är riktigt snygg.. Vad kostar den att äga? Hur mycket kommer priset att sjunka efter 2-3 år på en redan begangad en? Är det mycket inbrott i de eller blir de ofta stulna? Är det dumt och lägga så mycket pengar på en som redan gått 5-6000 mil? Automat eller manuell? Av min erfarenhet är automat riktigt skön men manuell mycket roligare, speciellt om automatväxeln är seg att reagera. Viktigt att bilen är Svensksåld? Något annat jag borde tänka på eller som ni vill dela med er? Tacksam för att hjälp, tips och råd.
×
×
  • Create New...