Jump to content

Olof N

Medlemmar
  • Inlägg

    17
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

  • Days Won

    4

Allt skrivet av Olof N

  1. Tyckte verkligen om den! Snyggt filmad, superläckra racingscener, intressant handling och bra skådisar
  2. Kul att se bilder! Haha herregud den alkoholfria drinken hette Eco Boost jag döööör
  3. Tack själv! Bilen har 421 hk. Kommer sannolikt att boosta det lite med ett nytt cold air intake + möjligen tune, men jag tror inte att jag kommer att bygga om den så mycket. Det är inte original avg system, på 2017 är originalet väldigt tamt, så det bytte jag i princip omedelbart hos Grufman Bil. Nu sitter det ett Ford Racing Touring by Borla i, och det passar mig perfekt. Det vrålar när man vill att det skall vråla och är ganska snällt när man kör lugnt, funkar utmärkt för roadtrips Det var också det system som jag tyckte lät mest likt Steve McQueens Mustang i Bullitt Jäklar vad jag satt och lyssnade på olika youtubeklipp för att hitta rätt
  4. Var på Mantorp Park Track Monday 1 juli och det var riktigt skoj! En skön skara entusiaster hade samlats för att bränna däck runt banan, välorganiserat och problemfritt!
  5. Första vintern med mustang Har en GT 2017 som jag tänkte ställa av snart tills det går att köra slaskfritt igen. Är det någon med bättre koll som kan tipsa mig kanske, visst bör man skaffa sig en batteriladdare för laddning under uppehållet. Tips på modell? Hur ofta skall man ladda?
  6. Tack Läckert, Gardasjön verkar superfin! Ja det var en fantastisk upplevelse på Grossglockner, definitivt värt om ni är i "närheten"! Det finns några mysiga hotell längs alpvägen uppe i bergen också där man kan bo om man vill.
  7. Österrike är ett fantastiskt vackert land. Första gången jag var där var på klassresa i slutet av årskurs 9 på 90-talet. För några veckor sedan återvände jag för att uppleva alpvägen upp på Grossglockner, Österrikes högsta berg på 3798 m. Det var precis så episkt som jag hade hoppats! Här är lite bregsklättrings-meditation i i en Mustang
  8. Tack, vad kul att du tyckte om det! Ja tyskarna har det bra med Nurburgring, det var en riktig folkfest. Ganska många svenskar där också faktiskt, såg flera svenska bilar och hörde en del svenska pratas runtom. Förutom några som var där med sina vardagsbilar för kuls skull så var det mestadels ultra-pimpade monster som åkte, men jag är sjukt nöjd med hur min musse betedde sig trots att den är helt original förutom ljuddämparn. Goddamn I love my car Ingen försäkring täcker ju det där så händer något är man rökt, klart surt för killen jag såg som kraschat runt 10:56, sånt där är inte billigt.
  9. Nürburgring var bland det roligaste jag någonsin gjort, men också det farligaste. Att hålla sig på banan i hög hastighet samtidigt som man hade koll på medtrafikanter var en utmaning och jag förstår att en hel del folk kraschar där. Även om det inte alltid syns på ett race är det mycket som händer samtidigt och efter mitt varv var jag helt dränkt i svett. Jag såg resultatet av en olycka (vid 10:56) vilket var lite läbbigt. Banan var stängd två gånger under dagen pga andra olyckor så det gäller verkligen att ha koll på sitt fordon och inte överskatta sin förmåga om man skall försöka sig på Nürburgring. Det var tur att man fått leva rövare på Arlanda test track tidigare och lära sig bilens gränser tack vare Fordstore Hedin bil, annars hade det aldrig funkat. Vroom vroom!
  10. Hade jag haft sportläget påslaget hade jag nog gjort en saltomortal + mollbergare med pik Galet skoj var det!
  11. Tänk.... nu har man varit ute och tryckt på pedalen igen.... Det blev en mycket lyckad banträff i Hedin Bils regi på Arlanda Test Track 1 idag. Många glada Mustang-entusiaster som fick mingla, skratta och framförallt gasa Mustang Club Sweden kommer säkert att posta ett eget utförligt reportage men här kommer min lilla inspelning iaf! Tack till alla som var där och förgyllde dagen!
  12. Ja det där sköna "nedgående raspet" är en fröjd att höra
  13. Tack Ford Racing Touring-systemet var perfekt för mig; det vrålar rejält bra när man väl vill, men det går ändå att åka hyfsat tyst längre sträckor utan att det känns som att man sitter mitt i en orkester konstant. Gyllene medelvägen
  14. Grufman Bil hade invigning av sina nya lokaler för ett par veckor sedan och det var en hel del läckra mustanger uppställda!
  15. Tjenixen, nybliven glad mustang-ägare här! Har väl egentligen gått och suktat ända sedan man spelade sönder Bullitt på VHS som liten kotte, så nu innan malus-påhittet slog till så var det dags att göra slag i saken. Helt överförtjust! Vilken upplevelse det är att ha en mustang, man känner bilkultur, historia och själ så fort man sätter sig i den. Det är lite roligt att ibland ertappa folk som tar foton med ens bil (se nedan) Köpte en ny 2017 V8-modell och har låtit Grufman Bil AB montera ett Ford Racing Touring by Borla-exhaust på den, som vrålar precis lagom mycket i en riktigt skön ton. Har lite små-planer framöver att möjligen byta grillen också, men tror inte att jag kommer att modifiera så jättemycket mer, gillar custom-utseendet med kromade lister. Jag finner det ganska roligt att det sitter ett fantastiskt Shaker Pro-ljudsystem i bilen som man i princip aldrig använder då man vill helst vill höra motorljudet Framtidsplanerna är en roadtrip ner mot alperna med en runda till Nurburgring på vägen! Vroom vroom på er!
  16. Har plockat ihop lite Gopro-grejer och mikrofon som ger riktigt bra resultat! Lista i videon/länken Skådas här:
×
×
  • Create New...