Jump to content

Fille98

Medlemmar
  • Inlägg

    17
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Medlemsinformation

  • Stad
    Ronneby
  • Yrke
    Industriarbetare
  • Intressen
    Bilar, musik,gym

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Fille98's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Eftersom jag fått så mycket hjälp från alla underbara mustang ägare så har jag en (för mig) mega problem, Det är de här med och tanka...... har klockat att de tar mig ca 13min att tanka mussen och börja blir (så in i hel*ete) irriterad på de. Nån som kommit på en lösning? Tack i förhand!
  2. Hejsan Då jag nu har ställt in min pärla så fundera jag på att uppgradera den lite, eftersom american muscle inte fraktar till Sverige, så vet nån nåt företag eller sida som gör de ? Har kolla cjpony men dom har inte allt jag är ute efter.... Tack i förhand!
  3. Okey, få öppna lädret lite mer och satsa på en gt500 då tack för hjälpen!
  4. Hej Nån som vet nåt företag i Sverige som kan kompressor mata en mustang åt en, skulle gärna gjort de själv men känns som lite för mycket pengar å riskera när man oerfaren.... Mvh
  5. Tjena Om inte nån av gamla ägarna finns här, nån som vet varför man importera en mustang från usa till Japan i 7 månader sen till Sverige? Är en mustang gt 2013 :)
  6. Vad är de som händer om jag sänker han 20-50mm nån som kan förklara ? Och vart hitta jag de staget förutom i usa ?
  7. Jo men hade helst sluppit lägg 3000 på en justerbar.... så tänkte hur mycket jag kan sänka innan den böjer sig ? Tanken är bara att sänka den ca 30-40mm ?
  8. Tjena Eftersom jag fått så mycket hjälp här tänkte jag kolla, nån som vet hur mycket jag kan sänka en mustang gt 05 bak utan att "tvärr staget?" Böjer sig? Mvh
  9. Tack så mycket! Nu har jag nåt å gå på iallafall, Jo tänkt å slänga på coils och sänka den lite (dock ska den fortfarande va körduglig )
  10. Nån som vet vart man kan få tag i front spoiler (typ abs plast) hitta bara usa och kosta mer att skicka än vad delen kosta själv..... Eller nån som har som vill sälja får också höra av sig!
  11. Vet du vad jag kan ha för storlek? Enda kravet är 20' och gärna lite bredd bak
  12. Tjena Ska beställa nya fälgar till min lilla förd, Men blir inte klok på vad som "Får plats" Titta på 20x9.5 et 12 fram och 20x11 et 25 bak, nån som vet om de kommer ta i nånstans eller så ? Eller tips på bättre "storlekar" enda är att de ska minst va 20' Ska beställa från usa så kan ej skicka tillbaka där av att jag fråga MVH
  13. Tjena Efter all hjälp jag fått här (glömt å tacka så tackar jag dom nu) Så är de så att jag nu under vintern fundera på och "bygga" eget avgassystem till min gt, Vet att de är 2.5-2.75 tums x-pipe på nu men skulle vilja upp i 3 tum iallafall, nån som gjort liknande ? (Menar då råka rör med 3 tum utan x-pipe) Mvh
  14. Tjenare Hittills fått massor av hjälp här så tänkte fortsätta Har idag bytt sista ljuddämparna mot rakt rör men märkte att "gummifäste" är rätt mjukt, Ska de va de? Om inte vart kan man köpa nya eller behöver man byta hela fäste för de ? (Ny när de gäller mustang )
×
×
  • Create New...