Jump to content

DPN

Klubbmedlem
  • Inlägg

    19
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

  • Days Won

    1

Inlägg postat av DPN

  1. Tack för svaret. Efter ett idogt detektiv arbete med hjälp av olika paket sök appar så har jag nu kommit fram till att postnord har tagit försändelsen till Köge i Danmark från Malmö och efter telefon kontakt med dom så bad dom så mycket om ursäkt för att dom har gjort fel. Blev lovad att jag har paketet hos mig senast onsdag nästa vecka. Ja vad ska man säga, postnord i ett nötskal 🙄

  2. Hej 

    Jag köpte en spolier från USA på ebay från en säker säljare  och den kom till Sverige 22 maj genom usps. Nu ligger den kvar i Malmö på toftanäs för custom clarence, hur länge kan den ligga kvar där? Har försökt hitta ett telefonnummer att ringa till dom men hittar inget. Någon här med erfarenhet som vet hur man går till väga? 

  3. Hej 

    Har ett problem med min varvräknare på min mustang 05a v6. Den fungerar men den ligger inte inom varvtals registret utan den lägger sig på olika ställen när man startar motorn varje gång, alltså den står ytterst sällan på noll när ska starta den ibland så kan t.ex stå med visarn typ rakt upp. Men sedan när jag gasar så rör den sig normalt, men inte inom registret på tavlan utan går utanför siffrorna på mätaren. Vad är det för fel? 

  4. Hej 

    I mustang klubbens vagga så hade vi bankörning med jaguar klubben på ring knutstorp (då var klubben endast för mustanger 1964-1975 och Tord Jönsson var ordförande) det var trevliga tillställningar på den tiden. Utom för mig som fick en ventil att fastna på min 68a.

    Men jag lärde mig att hantera min musse (SMC har bankörning med sina medlemmar och dom gjort dessa bankörningar får sänkt försäkrings premie) och jag fick många bra tips bl.a. att göra en shelby sänkning av framvagnen som gjorde att den blev bättre på vägen. Så på något sätt att samarbeta med några andra klubbar kan detta kanske vara genomförbart igen med tanke på det ekonomiska. 

  5. Gjorde som du sade. Det enda som är tillsatt i efterhand är scoppet på huven. Original papper från första köparen fanns med, det är en premium Deluxe med allt utom original fälgar som är 17 tum nu och lågprofil däck och avgas systemet ombyggt till dubbelt rostfritt system från motorn hela vägen till bak.

    Köpte den idag.😀

    IMG_20181006_164619.jpg

  6. Hej

    Jag har varit medlem innan men då var det i klubbens barndom. Hade en 68a candy red 65A med sexa och trepet låda i 13 år tills familjelivet tog över ( köpte den 1978 ). Nu är jag på gång att köpa en 05a med 6a det är en deluxe/premium modell med en del options. Bor i Ystad.

    Min gamla Musse finns fortfarande kvar och då finns den nu Göteborg, försökte faktiskt köpa den men det gick inte.

  7. Ja jag hittade tråden på forumet. Men jag tror att jag ändå köper den. Det är en premium/Deluxe modell med en del options. Ägaren har även ändrat avgassystemet till dubbelt rostfritt. 

    Tack för att du tog dig tid att svara, uppskattas.

  8. Tack för svaret. Visst är en med 8a mer värd än en med 6a. Den Mustangen jag hade var med en 6a och den såldes ju då till ett mindre pris än 8an även då.

    Men undrar när du skriver det här med tankproblem vad innebär det?

  9. Hej

    Jag är på gång att köpa en 05a v6 som gått 13000 mil ca, killen begär 110000 för den. Import 2010. Är det ett bra pris?

    Har ägt en musse för många år sedan ( en 68a) och var medlem i klubben under den tiden 1979 till 1991 sedan blev det familjeliv. 

×
×
  • Create New...