Jump to content

M@x

Medlemmar
  • Inlägg

    4
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Medlemsinformation

  • Stad
    Västerås
  • Yrke
    Flytspacklare
  • Intressen
    Bilar/musik

Senaste Profilbesöken

394 profil visningar

M@x's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

1

Omdömespoäng

  1. Tack så mycket! Det ska jag kolla upp. jag var lite otydlig såg jag nu. Att det heter socket var jag med på, men vilken av dem vet jag inte. Brake light socket verkar vara en smal typ där lampan är smal typ stick kontakt. Den måste vara till en vinge eller dyligt. Det måsta vara tail and stop light socket som jag saknar. Problemet är att jag inte har kvar de gamla då dom var borta när jag köpte bilen. Så har inget att jämföra med.
  2. Hej! Är det någon som har bakljus samt socklar till dessa? Har beställt från USA men det tar sån tid att få hem. Sen har jag svårt att lista ut vad socklarna heter på engelska. Dom jag egentligen behöver är de två längst ut alltså position/bromsljus socklarna som jag inte lyckas hitta. Tack på förhand! Max
  3. Hej. Detta är pony 1. Då vet jag vem jag kan fråga om hjälp behövs. Jag fick faktiskt länken av Michel på motorrenoveringarna du gjorde. Såg fint ut! Det ska bli intressant att få hem bilen när garaget är klart. Förhoppningsvis till helgen som kommer. Jag har inte tänkt göra så mycket på bilen till en början, mest kosmetiskt och serva bilen med olja och stift mm. Är lite nyfiken om rullvipporna sitter kvar under ventilkåporna också. Ska försöka köra så mycket som möjligt och se om det är något jag vill fortsätta med. Men ja, dom verkar tåla en hel del. Tror det var 2015 jag körde på akademin och nu sist innan jag hämtade hem den 3 år senare tyckte jag den gick precis lika bra. Lite mer bulor och skavanker bara!
  4. Hej. Max heter jag. Jag har precis köpt min första Mustang. En väl använd, bulig och sliten Mustang gt 87 som jag tänkt snygga till lite och köra drifting med. Ser det som en sen 30års kris, då jag velat prova på drifting i många år och suget har bara ökat sen Jag fick en heldags kurs bakom ratten på just denna Mustang i 30års present för ett par år sen. Så det kändes som ett tecken när jag såg annonsen. Måste också säga att jag alltid varit förtjust i just fox mustanger. Bilen är en fd drift academy bil som jag hämtade i Skåne för ett par veckor sen. Just nu håller jag på och riva vårt gäst rum och delar tvättstugan så garaget blir fullstort igen efter tidigare ägares ombyggnad av huset. Hoppas detta forum kan vara till hjälp när garaget är klart och projekt bilen rullas in i mitt första riktiga garage. Tack för mig.
×
×
  • Create New...