Jump to content

Mackanhansa

Medlemmar
  • Inlägg

    13
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Medlemsinformation

  • Stad
    Strömstad
  • Yrke
    Snickare

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mackanhansa's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

1

Omdömespoäng

  1. Jag vill bara säga att jag är grymt nöjd med mitt Borla ATAK! Helt lagom, tyst när man kör lungt och väsnas på bra när man gasarinstallationen gick fort på 40 min och som jag nämnt innan beställde avgasystemet på Nemesisuk.com och kostade 15 000kr svenska kronor med frakt med våran klubbrabatt jag ordnade "CMCS" allt gick smidigt Tack för all hjälp!
  2. Goda nyheter! Jag var i kontakt med nemesisuk. De gav oss som "klubbmedlemmar" 5% off! Bara att uppge rabattkoden CMCS Jag beställde ett Borla ATAK 2,5" för 15k inkl frakt.
  3. Nice! Jag hade plan med cutouts först men om jag känner mig själv väl så skulle jag väl köra med öppet hela tiden
  4. Aa, det är lite det jag fått fram med..att om man inte tänkte ändra om headers och kattar så kan man lika gärna köra 2,5" tänkte ljudet blev nåt annorlunda men.. billigare system då med!
  5. Okej det låter brahar försökt läst mig till om det är stor skillnad på 2,5 och 3 tum med men står fortfarande oklart. De verkar eg som det inte spelar någon roll när man har orginal grenrör å kattar
  6. Det låter fintfår man fråga var du beställde ifrån? Tänkte en gång beställa från Uk
  7. Jag bor i strömstad så det blir lika långt ungefär
  8. Det kommer nog bli ett borla, schysst för erbjudandet men blir en bit för mig ner till skånejag får gå på recensionerna så blir der nog bra!
  9. Grymt! Jag tycker ju det skall va högt men känns som att jag fick svar på att huvudet inte sprängs när man kör iallafall jag har inga grannar att tänka på heller. Som sagt Ataken är ju populär så jag blir nog inte missnöjd. magnaflow competition va ett alternativ me..
  10. Tjäna jag köpte mig en mustang årsm 17 förra veckan men är redan sugen på ett sportavgassystem till den och har kollat runt mycket filmer, det har eg stått mellan corsa performance extreme och Borla Atak för att jag vill att det skall mullra på bra! Blev dock nerröstad av en återförsäljare att t.ex atak var fruktansvärt högljutt och att jag kommer ångra mig. Erfarenheter? Är det så illa att huvudet går i rundgång och att de startar bil larm? Tacksam för svar
  11. Besiktade du med sportavgassystem monterat?
×
×
  • Create New...