Jump to content

Mustang2019

Medlemmar
  • Inlägg

    7
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

  • Days Won

    1

Allt skrivet av Mustang2019

  1. Snart är det dags för bal för studenter och jag har behov av att komma i kontakt med någon som skulle vilja köra den sedvanliga turen den 9e Juni antingen till spira eller till stora hotellet i Jönköping. Du får givetvis betalt och får sola dig i glansen med din fina pärla. Jag förmedlar alltså denna tur via en arbetskamrat till mig som har barn i denna åldern och som gärna vill åka Mustang. Vem vill inte det ?? Helst en Cabb för att få så bra foton som möjligt med även en Mustang Coupe blir alldeles strålande. Skicka gärna ett privat meddelande till mig om detta låter intressant så kan jag förmedla kontakten. ha en bra dag!
  2. Hejsan alla Mustang-vänner. Har en granne vars barn ska gifta sig och skulle hemskt gärna få åka Mustang Cab. Helst vill de åka en Mustang mellan åren 2005-2010. Och det måste vara en Cab. Finns det någon som kan tänka sig, mot pengar, att låna ut sin pärla för en dag den 26:e September 2020 i Jönköping/Huskvarna-området ? Vänliga hälsningar Robert
  3. Tackar. Inväntar bara som sagt att vädret ska bli bra. Sen blir det ut och åka. Träffen i Karlskoga ska bli kul att se och deltaga på.
  4. Nybliven Mustang ägare sedan Augusti 2019. Hoppas att våren ska infinna sig snart . Kör en Mustang GT 5.0 V8 av 2019 års-modell.
×
×
  • Create New...