Jump to content

Peter Ramström

Medlemmar
  • Inlägg

    29
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Peter Ramström

  1. Hej. Jag har inte lämnat bilen där men har ringt med beställningar av delar och frågat en del. Dom är väldigt trevliga, hjälpsamma och skickar delarna väldigt snabbt. Mvh Peter
  2. Lagrar den inte felkod? Eller felkoden säger kanske inte position.
  3. Inget jag märkt på min men det är en -01a. Mvh Peter
  4. Tack för hjälpen! Om det fortsätter efter den nya hjulinställningen så får jag väll kolla bussningar till styrväxeln och själva styrväxeln. Kan det även vara bussningar i bärarmarna bak som gör att den vandrar lite?
  5. Det är några bullit liknande fälgar 8x17 men vet inte ET sitter 245/45 däck
  6. Han sa att det var inom toleransen så då brukade dom inte ändra något. Men dom skulle ta in den och göra om det för att jag sa till.
  7. Jag ringer dom och frågar om det, det ska ligga så nära börvärdet och samtidigt så nära varandra som möjligt? Kan det även vara bussningar till styrväxeln som ställer till det?
  8. Förtydligande: bara bytt bussningar fram
  9. Hej. Jag har problem med att bilen vandrar lite på vägen imellanåt. Har bytt bussningar i bärarmarna, spindelleder, bussningar krängningshämmare, sänkfjädrar, nya däck och gjort hjulinställning. Han som gjorde hjulinställning sa att han kunde ställa in alla värden men upplevde när han körde bilen att den vandrar. Någon som har en aning om vad det kan vara?
  10. Va tråkigt, går ju inte lita på bildelsbitiker. Jag va inne och frågade efter glykol till min 01a, dom slog på reg numret. Fick denna, inte samma som du skrev
  11. Tänkte mer på hur mycket vrid kopplingen tål
  12. Det är ändå skönt, man måste bara veta vad som är nästa svaga länk
  13. Ok. Så tändning och bränsle hänger på när man trycker in mer luft och blir av med mer avgaser. Trodde man behövde säga till ecun men kanske har hållt på för mycket med turbo motorer. Mvh Peter
  14. Men finns det ingen i Sverige som optimerar eller mappar mustang 99-04?
  15. Tack för informationen och tipsen förresten!
  16. Okej, jag får ha den ett tag först och se hur det känns. Kanske kolla om jag hittar en cobra.
  17. Får nog kolla runt lite då innan jag bestämmer mig för annat än utväxlingen. Jag vill ju inte lägga pengar på placebo grejer. Har ju kollat på nån video med en amerikanare som bänkar och sen byter lite delar och sen bänkar igen och det visar sig ändå ge lite. Hi-tech motorsport hette dom som hade lagt ut videon på Youtube.
  18. Men med annat avgas och insug med mera så borde det väll gå att skrämma upp? Verkar finnas mycket trim delar till dom.
×
×
  • Create New...