Jump to content

DarckNr9

Medlemmar
  • Inlägg

    11
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

  • Days Won

    2

DarckNr9 last won the day on 21 augusti 2020

DarckNr9 had the most liked content!

Medlemsinformation

  • Stad
    Göteborg
  • Yrke
    Transportledare
  • Intressen
    Liverpool

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

DarckNr9's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

5

Omdömespoäng

  1. Coupe, tror jag hittade felet, verkar läcka från vingen, förra ägaren hade fuskat med installationen upptäckte jag när jag låg i skuffen:):)
  2. Haha, har jag inte ens märkt men det gör den ju faktiskt, jag har aldrig kört när det varit mörkt så inte märkt det ens:):):)
  3. Är det ngn som haft problem med läckage i bagageutrymmet när det regnat? Om ja, hur åtgärdade ni det? Hänt med mig nu iallafall, bildas vatten under reservdäcket.
  4. Den kallas HUD display vilket är Heads up display för mig d.v.s att den projicerar en bild på vindrutan. Kan den det? Svar: Nä, det tror jag inte, vet inte varför den kallas så. Är hastigheten från ODB uttaget, d.v.s samma felvisning som bilens egen mätare eller är det GPS hastighet....tunnel så troligen inte.Svar: Det är från ODB-uttaget. Kan du välja att den ska presentera flera (PIR) värden från datorn som den rullar kontinuerligt eller väljer man ett i taget. Svar: Vet faktiskt inte, det som jag har att visas är hastigheten, cylindervärmen och volten, dom 2 sista visas lite mindre längre ner till vänster och höger. Dock så finns det massa andra man kan välja, jag e mest intresserad av hastighetsmätarn så har inte pillat på den någoting egentligen.
  5. Nädå, va bara att plugga in den i kontakten så funkade den med en gång:)
  6. Jag köpte den här: https://malmoteknik.se/ovrigt/11684-p10-obd2-22-tums-hud-display-smart-digital-hastighetsmatare-7340161334693.html?gclid=CjwKCAjw1ej5BRBhEiwAfHyh1JoLxrs4RMKNRiroe_qz0c7mlrYvxD0iPkQ45utKeStgCa8znFDFixoC_NgQAvD_BwE
  7. Litet klipp när jag kör i Gnistängstunneln:)
  8. Hej allihopa Nybliven Musseägare, första V8:an som jag haft och älskar den, hoppas vi ses ute på vägarna Kommer, (kanske till mångas förskräckelse) köra med den året runt, vill höra detta mullret jämnt:):)
  9. Grymt, då vet jag, tack för hjälpen
  10. Gött då kör jag på det, upplevde det som den bluddrade/gick lite ojämnt när jag inte väntade lite därav frågan, tack för hjälpen iallafall:)
  11. Hej allihopa En ny Mustangägare här:) En dum fråga kanske men när man kallstartar bilen så har den ju ett högre varvtal, oftst så väntar jag tills den går ner men tidigt på morgonen så vill jag gärna köra iväg direkt för att inte störa mina grannar så mycket, är det skadligt för bilen eller vad säger ni experter? Mvh Magnus
×
×
  • Create New...