Jump to content

Korvmos

Medlemmar
  • Inlägg

    6
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Korvmos's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Skicka ett långt bestämt mejl att jag aldrig mer kommer köpa bil eller serva på denna firma och gnällde att bilen har nybilsgaranti, garanti från firman och såldes som en premiumprodukt och att en nästan ny fin mustang inte förtjänar låta som en gammal rishög. Ärendet gick till slut till VD som beslutade att byta mina belägg på goodwill. Nu är beläggen bytta och bilen var helt tyst på vägen hem. Inga skrik vid bromsningen. Hoppas det håller i sig. Dom gamla beläggen hade 7-8 mm kvar på 2500 mil körning och dom fick jag med hem.
  2. 4450 :- för service nr 3/4500 mi Mustang GT -17. Oljebyte, filter, luftffilter och även byte av bromsvätska som kostade på en del extra. Auktoriserad fordverkstad i Stockholm. Hedins ville ha 5800, Kindwalls 6600, Upplands motor över 7000 kr!
  3. Har en gt 2017 med originalsystem som låter lite för lite. Kör man vanligt lugnt låter den ingenting nästan förutom när man accelerar lite kraftigare då ljudet är hyffsat dovt v8 muller. Detta har resulterat i att jag sitter accelerar ofta för njuta av ljudet, men fan vad det drar soppa. På tomgång är bara mullret tillräckligt bra när den startar helt kall och första minuten, sen går den ner i varv och blir för tyst. Jag önskar att få lite mer djupt mysigt v8 muller som man även hör vid vanlig körning och mer på tomgång, bara lite mer än original. Har tittat på borla? catback S systemet som ser lovande ut, men kanske låter lite för högt? Kan man byta ut till h-pipe eller något som ger mer muller? Vad kostar det isåfall? Vad jag läst om x-pipe och sett på youtube klipp så får den ett mer skarpt ljud vilket jag inte gillar. Vad rekommenderar ni i min sits som bara vill ha något mer kraftfullt v8 muller? Några högljödda bonniga racingsystem där bilen får ett skrikande, högfrekvent eller burkigt ljud är helt ointressant för mig. Provkörde en mustang med ferrita system som lät för mycket, inte riktigt det mullrande ljudet och gav massa resonsansljud vid vissa varvtal i kupen som även det är helt oacceptabelt.
  4. Ja det är originalbeläggen som sitter på, bilen har bara varit i trafik 2 år och gått 2000 mil.
  5. Köpte min 2017 GT med ca 2000 mil på en välkänd stor bilfirma. Kort efter köpet började bromsarna skrika. Efter mycket om och men tog dom in den för uppsmörjning av bromsarna gratis, men skrikandet kom tillbaka inom kort. Mycket kvar på beläggen sa meken. Innan jag lämnade in den skrek den när det var torrt och soligt, när det började igen lät den bara när det var fuktigt eller regnigt ute, dvs rätt ofta i det fuktiga okt-nov höstvädret. Dom tog in den igen och mekanikern säger något är fel på belägget fram men deras andra butik där jag köpte den vägrar ersätta beläggbyte nu, trots flera år nybilsgaranti kvar och utöver det beg garanti från firman. Han skulle skicka det vidare till några chefer i en annan butik annars får jag gå till ARN sa han, så slaget är väl inte helt över än. Ska inte ford garantin eller deras beggaranti täcka sånt här?! Är det ett vanligt fel med skrikande bromsar på mustang generation 6? Bilen låter som en gammal ford Scorpio från 1986. Pinsamt. Väldigt få bilar jag ägt som haft skrikande bromsar tidigare, bara en enda gång när en skumraska firma satte på piratbelägg på en gammal skrotbil lät det likadant med höga skrik till och från vid rödljusen. Över 6000 kr ville meken ha för byte av 2 belägg om jag pröjsar själv. Känns som en riktig ripoff då man ser youtube killar göra det på 30 min.
  6. Och nu är det år 2020 och mustangerna årsmodell -15/17 med 2500-5000 mil kostar 340-399 000 kr och ingen värdeminskning alls nästan Köpte själv min 2017 gt, uttagen 2018 med 2.5 års nybilsgaranti kvar, custompaket, sync3, backsensorer, navi, manuell låda, silvriga fälgar inkl spritt nya dubbfria vinterdäck, svart innertak, 1800 mil, gubbkörd 1 ägare och fullservad på ford för 319 000 kr i våras på känd bilhandlare i en kanondeal som dyker upp 1-2 ggr per år typ. Får över 350-360 000 vid privat försäljning och mustangen har varit gratis att äga, t om tjänat på det Bästa bilen någonsin.
×
×
  • Create New...