Jump to content

Ancan

Medlemmar
 • Posts

  45
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Ancan last won the day on November 7 2020

Ancan had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ancan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Conversation Starter Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

1

Reputation

 1. Åh! Det där låter ju riktigt hoppfullt. Ska kolla om det funkar för mig också. Tack snälla!
 2. Fast i och med att det viner så mycket från rutan så vet man iaf att den inte har gått tillbaka upp som den ska. Menar du att det är brytaren som påverkas av kylan? Värt att kolla. Tack.
 3. Tack för svar. Nej det har jag inte kollat, kan jag ju göra. I och med att det finns snöläge att välja måste dom ändå tänkt någonstans att det ska gå att köra på vintern. Har tänkt på värmare och det skulle ju funka hemma, men inte på jobbet.
 4. Hej! Undrar om det är någon annan som kör på vintern som har lyckats lösa problemet med att dörren inte går att stänga när det är minusgrader? Den är ju egentligen stängd, men rutan åker inte upp förrän jag åkt flera mil och jag måste då öppna och stänga dörren. Tycker det har blivit värre, förra vintern var det först när det blev neråt -10 men i morse var det bara -1. Får lite Amazonminnen när jag sitter och håller i dörren med ena handen , törs inte riktigt lita på att den är stängd när den indikerar med arg röd text att dörren är öppen. Blir också ett visselljud så det inte går att prata i telefonen. Tacksam för tips! Ancan.
 5. Den KAN hända att det finns folk som inte njuter, men det ser jag som i stort sett omöjligt?
 6. Haha , metmaskar. Den var ny. Nej det gäller ju att hitta balansen. Med ett ljud som är tillräckligt markant för att göra en lycklig men som inte tröttar i längden.
 7. Låter bra Sedan tycker jag det är svårt att veta hur det blir i längden. Det kan ju låta hur gott som helst till att börja med, men sen när man setat med det i öronen i 60 mil så kan det bli lite för mycket. Hur funkar det där för dig på längre sträckor? Min syrra trodde under många år att det var något fel på bilar med V8. Att dom var trasiga
 8. Japp. Är rädd för det....
 9. Har torkat av och gjort rent. Det gjorde ingen skillnad. Men är det inte så att det blir suddigt om det är vatten/smuts på? Nu står det i displayen att kameran ej är tillgänglig.
 10. Ok, tack. Ska kolla. Jag har nog öppnat inifrån eller med nyckeln hela tiden. Tror jag.
 11. Är det någon mer än jag som haft problem med backkameran? Den funkade utmärkt när jag köpte bilen, i en vecka..... Sedan började den rulla, så där som gamla TV-apparater gjorde och nu är den helt död. Har inte kollat någonting än, tänkte om det var någon som hade varit med om liknande?
 12. Jag tänker den ska bli en "vanlig" bil för mig också, fast det finns ju vissa begränsningar. Vore inte det det perfekta om det alltid var så, överallt. Alltid torra vägar, oavsett väder i övrigt?
 13. Ja jag ska ge det en ärlig chans. Det där ljudet. Vad är det egentligen som gör det? Är det att man vet vad man kan göra med en bil som har en V8, eller är det en särskild frekvens som bara känns bra?
×
×
 • Create New...