Jump to content

Mikaelhyllan

Medlemmar
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Mikaelhyllan

 1. Såg att ni håller till i Borås då är det inte alls långt :). skickade ett Mail idag till eran Mail på företaget
 2. Låter bra, dock bor du inte runt hörnet direkt vad jag kan se
 3. Stämmer tyvärr, iallafall på usa import. var en väldigt speciell process. Håll på bromsen,starta och stäng av tändningen 6 gånger, tryck på bromsen igen sen 4 gånger starta och stäng av tändningen. då tutar bilen, då skall man trigga sensorerna med hjälp av ett tpms verktyg vf först sen hf hb och sist vb. bilen tutar igen då är det klart. usa import har inte någon meny där man kan nollställa tpms. Dessa sensorer går även på annan mhz än svensk/eu sålda bilar.Så man inte köper fel. Jobbar på däckverkstad sen 20 år tillbaka och får nog säga att denna var en av dom besvärligaste sätten att nollställa ett tpms system på . Jänkarna överlag är besvärligare än andra på sina tpms system.
 4. Nu är avgassystemet bytt. blev ett mbrp race och vilket jä… ljud det blev. Helt underbart! och precis som nämndes bara att schimsa ner stagen en liten bit så gick det bra
 5. Usa import. Dock besiktad i Sverige för några månadersen
 6. Hej, har precis köpt en Mustang 2016. har problem med bromsljuset. När jag bromsar så blinkar varningsblinkers en gång. Inte mer. går det att koppla fel eller kan det vara något annat?
 7. Hej, helt nybliven ägare av en Mustang ecoboost 2016 cabbe. jag letar avgassystem för att få till ett lite häftigare ljud. verkar helt omöjligt pga cabben är förstärkt under då passar inte systemen jag tittat på. så vänder mig hit någon som har tips om ett system som funkar till min bil och låter rejält?
×
×
 • Create New...