Jump to content

Joel.and

Medlemmar
  • Inlägg

    9
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Joel.and's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post Rare
  • Reacting Well Rare
  • One Month Later
  • Week One Done
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Omdömespoäng

  1. Hej! Lite nyfiken då jag hör olika bud. Gör ni er service på bilen före eller efter vintervilan? Min olja är bytt 27/7 i år. 2500mil på mätaren. Mvh, Joel
  2. Okej jättetack för att du kikade, har aldrig tänkt på det tidigare.
  3. Schysst! Det känns väldigt stabilt och ska säkert vara så, men blev lite nojig bara.
  4. Joel.and

    Ny ratt!

    Idag installerade jag en GT350 ratt i min 2017 GT. Inte så komplicerat om man tog det lugnt och försiktigt. Det jag tyckte var svårast var att få loss airbagen, kanske var jag en aning försiktig. Jag hade denna youtube video som hjälp när jag gjorde installationen. heads up, Eftersom batteriet var urkopplat så fick jag ändra tillbaka språk, klocka osv när jag kopplade på batteriet. Ska det vara så "stor" glipa mellan ratt och bil? (se bilder). Jag har aldrig tänkt på hur stor glipan är på orginalratten.
  5. Jag hade samma varning för oljeskicket. Tittade och luktade på oljan eftersom jag bara hade ägt bilen några månader. Service och oljebyte var gjort för 200 mil sedan enligt de papper jag hade från bilfirman. Med det sagt så tyckte jag oljan var lite mörk och luktade bensin så tog det säkra före det osäkra och bytte olja i min 2017gt.
  6. Jag satte på 25mm spacers runt om och blev riktigt nöjd med resultatet. Sen får framtiden utvisa! Någon gång framöver vore det kul med nya fälgar och ett fint offset värde på dom. Min lösning för att minska på stenskotten fick bli dessa stänkskydd. Väldigt minimalistiska och passa bra in med bilen. Sen kanske en PPF är den bästa lösningen.
  7. Hej! Jag har nyligen sänkt min 2017 GT med Eibach pro kit. Nu har jag planer på att sätta på 25mm eibach spacers. För att få ut däcken mer. Ni som kör/har kört med spacers, har det fått några konsekvenser/slitage på andra delar? Jag tycker utseendet blir riktigt aggresivt, men jag blir nojig över vad konsekvenserna blir.. Mvh, Okunnig.
  8. Hej! Sitter och kollar på vinge till min bil från 2017. Jag har fastnat för MMD V-Series vingen. Den finns på grufman olackerad. MMD V-Series Bakvinge - olackad (15-20) :: Exteriör :: Grufman Bil AB Den finns även på en tysk sida där man kan beställa den lackerad i rätt färg. Någon som har köpt något från denna sida? https://www.american-horsepower.de/shop/en/mmd-v-series-rear-spoiler-prepainted-15-23-all-1836?number=AH-SP_01077_J7 Tänker att om den tyska sidan är vettig så får jag den i rätt färg och betydligt billigare om man räknar in lackering på den från grufman. Mvh, Joel
×
×
  • Create New...