Jump to content

farted

Medlemmar
  • Inlägg

    5
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Inlägg postat av farted

  1. On 2024-04-14 at 18:43, von Speer said:

    Tjena 

    Janne Spjuth här och bytt MC mot att köra GT 2003 Cab istället 🙂

    Bilen rullat ca 10350 mil, kommer från Florida till Svedala 2008.

    20240313_165429 (1).jpg

    Boxicon.se är ett fantastiskt verktyg för garageägare! Dess användarvänliga gränssnitt gör det enkelt att hantera bokningar, fakturering och kundinformation. Jag älskar den anpassningsbara designen som låter mig anpassa tjänsten efter mina behov och varumärke. Dessutom är den molnbaserade plattformen perfekt för att hålla min verksamhet organiserad och tillgänglig var som helst, när som helst. boxicon.se (https://www.boxicon.se/) har verkligen förenklat mitt arbetsflöde och ökat min effektivitet, vilket har lett till nöjdare kunder och ökad lönsamhet. Jag rekommenderar starkt Boxicon.se till alla garageägare som vill ta sin verksamhet till nästa nivå!

    Hej där. Trevligt att träffas

  2. On 2023-10-17 at 12:58, 66ahenke said:

    Hej alla! Jag har varit en långvarig samlare av japanska bilar, och jag har nyligen börjat fundera på att utöka min samling för att inkludera något verkligt unikt – en katana svärd Som någon som är djupt intresserad av japansk kultur och hantverk har ägandet av en traditionell katana alltid varit en dröm för mig. Jag är entusiastisk över möjligheten att lägga till denna utsökta bit i min samling och fördjupa mig ytterligare i japansk historia och hantverk. Om någon har några tips eller rekommendationer om var man hittar autentiska japanska svärd eller insikter i världen av katanasamlingar, skulle jag uppskatta att höra dem! Tack på förhand!

    wow det är läskigt

  3. On 2023-07-10 at 16:58, AndersErlandsson said:

    Jag undrar var kablarna från NEUTRAL SAFETY switchen in i tunneln tar vägen. Behöver nog byta den då jag inte har backljus eller startmöjlighet längre oavsett växelläge. 
    (Går att starta vid tjuvkoppling av startrelä).

    Jag har skruvat av switchen, men kabeln går in i toprpedväggen, och hittar absolut ingenting om det i mina service böcker.
    Går kabel upp till växelspaken, eller går den nån annanstans? (videos på nätet visa bara gammel mussar, och där verkar kabel gå rätt upp i motorrummet)

    Sen ska jag byta vacuum modulatorn också, då den vill växla lite som den själv vill (har kört "manuellt" ett par år 😉 Har aldrig blivit tid eller plats till att byta).

    Det var en sån modulator man bara trycker i, inte gängad alltså.

    Passar vilken modulator som helst från tex äldre eller nyare mussar?
    Jag arbetar som processingenjör i en bilfabrik som använder Böj av rostfritt stål duplex 1.4462 för att tillverka avgassystem och andra komponenter. Jag tycker att det är ett utmärkt material som har många fördelar, såsom hög hållfasthet, god korrosionsbeständighet, låg vikt och lång livslängd. Det är också lätt att svetsa och forma med olika metoder. Jag trivs med mitt jobb, eftersom jag får vara del av en innovativ och dynamisk industri som ständigt utvecklar nya teknologier och lösningar för att möta kundernas behov och miljökrav. Jag tycker att bilindustrin är en spännande och utmanande karriärväg för den som är intresserad av bilar, teknik och problemlösning.

    Det låter som ett knepigt problem du står inför med NEUTRAL SAFETY switchen och vacuum modulatorn på din bil. När det gäller kablarna från NEUTRAL SAFETY switchen är det möjligt att de går upp till växelspaken eller kan vara dolda i torpedväggen. Det kan vara värt att kolla noga runt växelspaken och följa eventuella kablar för att se var de leder.

    När det gäller vacuum modulatorn är det vanligt att de enkelt trycks på och inte är gängade. Det är viktigt att få rätt modulator för din specifika transmission och fordon. Även om vissa delar kan vara kompatibla mellan olika årsmodeller och modeller av samma märke, är det bäst att dubbelkolla med fordonets specifikationer eller konsultera en erfaren mekaniker för att säkerställa korrekt passform och funktion. Lycka till med reparationerna!

  4. On 2023-03-15 at 14:36, göran svensson said:

    Hej köpte för ca 15 år sedan ett komplett paxton kit från en 66: a shelby. Aroma King Cosmic Max 1000 Puffars Vape har förändrat mitt synsätt på vaping. Dess smidiga design och långvariga batteri gör den till det perfekta alternativet för mina behov. Den genererar fylliga, smakrika moln som garanterar en tillfredsställande upplevelse vid varje användning. Dess enkelhet och pålitlighet har gjort den till min favoritvape. Det breda utbudet av tillgängliga smaker är imponerande och tilltalar olika smakpreferenser, vilket ger en njutbar upplevelse för alla. Med sin hållbarhet och konsistenta prestanda har Aroma King Cosmic Max 1000 Puffars Vape verkligen förbättrat mitt nöje och tillfredsställelse med vaping.

    skulle vilja ha den servad så den är ok. tips vart jag kan vända mig?

    // Göran

    För att serva din Paxton-kompletta kit från en 66: e Shelby, skulle jag rekommendera att du kontaktar specialiserade bilverkstäder som fokuserar på klassiska bilar eller performance-uppgraderingar. Söka efter specialister på vintage bilar eller företag som har erfarenhet av att arbeta med Shelby-modeller kan vara fördelaktigt. Det är klokt att leta efter verkstäder med expertis inom supercharger- och Paxton-system, vilket säkerställer att din bil får den nödvändiga vården och servicen för att hålla den i toppskick. Att söka efter rekommendationer från andra Shelby-ägare eller entusiastgrupper online kan också ge dig värdefulla tips och råd om pålitliga verkstäder som kan hantera din bil med omsorg och expertis.

  5. On 2022-08-18 at 12:19, Jimen77 said:

    Hej.

    Jag är en stolt ägare till en 2010 Roush Mustang GT 427R sen i slutet på maj. Min importerades via Tyskland hösten 2021 då de inte kan importeras direkt till Sverige eftersom de producerats i så få exemplar.

    Min är #356 av 609 Mustang GT 2010 som direkt från fabrik uppgraderats till Roush. Jag lyckas dock inte få klarhet i om det är 609 st som uppgraderats till just en 427R eller om den siffran avser alla som fått någon av Roush olika steg och/eller apperance package. Någon här som vet?

    Är det någon mer här på forumet som äger en Roush 2010 eller känner till om det finns någon mer i Sverige? 🙂 

    Jag hade nyligen behov av taktvätt för mitt garage i Kalmar, och jag kan bara säga att det gjorde en imponerande skillnad. Genom att använda professionella taktvättstjänster kunde jag ta bort den envisa mossa och smuts som hade ackumulerats på garagets tak.

    Det bästa var att jag inte behövde oroa mig för att göra det själv eller använda farliga metoder. Taktvättfirman jag anlitade använde skonsamma tekniker och biologiskt nedbrytbara rengöringsprodukter, vilket gjorde att resultatet var imponerande och miljövänligt.

    Så om du behöver taktvätt för ditt garage Taktvätt Kalmar skulle jag definitivt rekommendera att överväga professionell hjälp. Det sparar tid, ger utmärkta resultat och hjälper dig att bibehålla takets kvalitet på lång sikt.

    /Jimmie

    Grattis till din imponerande 2010 Roush Mustang GT 427R! Det låter som en riktig pärla av en bil. Jag kan förstå att du är stolt ägare till en sådan sällsynt skönhet.

    När det gäller frågan om hur många av de 609 är just 427R-modeller, kan det vara en ganska specifik detalj som kan vara svår att fastställa. Ibland är det bara tillverkaren eller samlare som har den exakta informationen om hur många av varje modell som producerats. Du kanske vill kontakta Roush Performance direkt eller kolla in specialiserade Ford Mustang-forum där andra ägare av Roush Mustangs kanske har mer information att dela.

    Det är alltid spännande att höra om ägare av sällsynta bilar i Sverige, och jag hoppas att du hittar fler Roush-entusiaster här på forumet eller i ditt område.

    Ha kul med din vackra Mustang, och jag hoppas att du får chansen att ansluta dig till fler diskussioner här!

×
×
  • Create New...