Jump to content

farted

Medlemmar
  • Inlägg

    5
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av farted

  1. Hej där. Trevligt att träffas
  2. Det låter som ett knepigt problem du står inför med NEUTRAL SAFETY switchen och vacuum modulatorn på din bil. När det gäller kablarna från NEUTRAL SAFETY switchen är det möjligt att de går upp till växelspaken eller kan vara dolda i torpedväggen. Det kan vara värt att kolla noga runt växelspaken och följa eventuella kablar för att se var de leder. När det gäller vacuum modulatorn är det vanligt att de enkelt trycks på och inte är gängade. Det är viktigt att få rätt modulator för din specifika transmission och fordon. Även om vissa delar kan vara kompatibla mellan olika årsmodeller och modeller av samma märke, är det bäst att dubbelkolla med fordonets specifikationer eller konsultera en erfaren mekaniker för att säkerställa korrekt passform och funktion. Lycka till med reparationerna!
  3. För att serva din Paxton-kompletta kit från en 66: e Shelby, skulle jag rekommendera att du kontaktar specialiserade bilverkstäder som fokuserar på klassiska bilar eller performance-uppgraderingar. Söka efter specialister på vintage bilar eller företag som har erfarenhet av att arbeta med Shelby-modeller kan vara fördelaktigt. Det är klokt att leta efter verkstäder med expertis inom supercharger- och Paxton-system, vilket säkerställer att din bil får den nödvändiga vården och servicen för att hålla den i toppskick. Att söka efter rekommendationer från andra Shelby-ägare eller entusiastgrupper online kan också ge dig värdefulla tips och råd om pålitliga verkstäder som kan hantera din bil med omsorg och expertis.
  4. Grattis till din imponerande 2010 Roush Mustang GT 427R! Det låter som en riktig pärla av en bil. Jag kan förstå att du är stolt ägare till en sådan sällsynt skönhet. När det gäller frågan om hur många av de 609 är just 427R-modeller, kan det vara en ganska specifik detalj som kan vara svår att fastställa. Ibland är det bara tillverkaren eller samlare som har den exakta informationen om hur många av varje modell som producerats. Du kanske vill kontakta Roush Performance direkt eller kolla in specialiserade Ford Mustang-forum där andra ägare av Roush Mustangs kanske har mer information att dela. Det är alltid spännande att höra om ägare av sällsynta bilar i Sverige, och jag hoppas att du hittar fler Roush-entusiaster här på forumet eller i ditt område. Ha kul med din vackra Mustang, och jag hoppas att du får chansen att ansluta dig till fler diskussioner här!
×
×
  • Create New...