Jump to content

Pär Å

Medlemmar
  • Inlägg

    41
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Inlägg postat av Pär Å

  1. Varför inte ta bort hela EGR-skräpet och montera spjällhuset direkt på insuget. Jag gjorde det när jag rensade min 90:ans 5.0:a och monterade den i min 65 fastback.

    Signalen till databoxen justerar men med ett motstånd så den ger 5,0 volt konstant. Man får då en softcode i datorn men den tänder inte check engine light så den stör ju inte direkt.

    /Terner

    Har du några bilder på motorn? Har samma problem med tomgången och att motorn får en jävla massa bränsle. Jag har även en kontakt över efter att jag bantade bort allt emissions tjafs! Undra om den inte gick till vapor canistern?

    Mvh Pär

  2. Jag trodde att det falska luftintaget på bakskärmen var en detalj som man kunde skilja 69:an från 70:an men tydligen så fanns inte detta på Boss 302 -69. Någon som vet varför?

  3. måste bara fråga... är det någon skillnad på motorn från -88 och de andra? är den sämre på något sätt?

    hur isåfall?

    måste säga att jag blev lite orolig nu :P

    Det sitter smidda kolvar i HO motorerna mellan 1989-93

    Ajaj, där blidde det nog lite fel. Det är de tidigare motorerna som har smidda kolvar. Om det var -90 eller -91 som de bytte till en gjuten legering är jag lite osäker över, tyvärr har jag blivit av med ca 1 hyllmeter Mustanglitteratur i samband med en flytt.... :(

    Ett tydligt tecken på om bilen har Speed density eller MAF är om det sitter en luftflödesmätare mellan luftfilter och trottlebodyn. MAF i så fall. :)

    mvh

    Jocke

    Där ser man! Inte ens amerikanarna har koll på sina mussar! Fick till svar från ett amerikansk forum att just 89-93 HO har fördelarna MAF och smidda kolvar

  4. Någon som har en aning vad som kan vara problemet med min 5.0HO-90

    När jag försöker hålla jämn gas på ett lägre varvtal så börjar motorn gå ryckigt. Vid kraftigare gaspådrag går den klockrent!

    Ska väl tala om att jag har plockat bort EGR systemet och hoppas att jag kopplat och pluggat vacumet rätt.

    Några ideer?

×
×
  • Create New...