Jump to content

sander

Medlemmar
  • Inlägg

    4
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

sander's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Ok, har varit o kollat i motorn nu och tror jag har hittat insuget =). Bara att ta bort en plupp och sätta dit en vacuumslang istället då? Måste det vara någon speciell slang eller går det med vanlig vacuumslang?
  2. Ok, då var det som jag antog......men vad ska man koppla den till då? Luftburk? Förgasare?
  3. Mitt kickdownstag är urkopplat och jag vill gärna sätta dit det igen men är osäker på om det ska gå någon slags vacuumslang från växellådan till förgasaren? Just nu är det som jag tror är anslutningen på växellådan igenpluggad. Vad händer om man inte kopplar in denna slang? 1. Här är pluggningen som jag antar ska bytas ut mot en slang. 2. Vacuum-modulator? Hoppas någon kan hjälpa mig med detta problem =)
  4. Hejsan Har satt igång med att ta ut en Mustang MachII -76 som stått i cirka 6 år. Går väl bra för övrigt men bromsarna tar inte och plattan är stel, ska byta bromsvätska och se om det hjälper. Jag har letat efter sprängskisser på forumet och övriga nätet för trumbromsar bak utan resultat. Någon som vet någon bra sida? Är det samma/liknande uppbyggnad på de äldre, typ 65-75, trummorna? Tack på förhand
×
×
  • Create New...