Jump to content

Zkinny_Magoo

Medlemmar
  • Inlägg

    4
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Kontaktvägar

Zkinny_Magoo's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Till er som kanske hamnar i min sitts o behöver byta motor… Efter en del forskningar har jag fått reda på att om man har en V6 94-95 så går det att byta utan större besvär till en v6 från 96-98. Det viktiga som man även behövde från den nya motorn var tydligen insuget till motorn. Jag skall göra det nu så jag lär ju märka om det blir problem… Ang. V8 så blev min slutsats att om man vill ha en sån så e det nog bäst att köpa hela bilen istället för bara motorn.
  2. Vad e det för skillnad på en 1995 V6 3,8L Mustang motor jämfört mot exempelvis en V6-motor från 96-98? Om man skulle behöva en ny motor till 95:an, och man bara hittade nyare motorer. Är det nått som skiljer V6 motorerna som är från 95 mot de V6:or som är från 96-98 och de från 99-04? Och vad är det i sånt fall som skiljer dem åt? Om jag skulle vilja byta ut min V6-motor från 95 mot exempelvis en V6-motor från 98, skulle jag då behöva byta nått mer än bara motorn och passar den motorn i min bil? Om det nu kanske skulle vara fett mycket jobb o fett med delar som behövde bytas ut så kanske det skulle vara billigare att byta ut motorn till en V8? Eller är det mer saker som i så fall behövs bytas ut o e det mycket dyrare?
  3. Jo det har med framvangsinställning att göra. Men det finns olika verktyg för att ställa in framvagnen. Det min mekaniker använder är en ren mekanisk/optisk utrustning. Deras ”databaser” består av tekniska specifikationer i form av handböcker o liknande. De har alltså inte en dator kopplad till detta verktyg om jag förstod min mekaniker rätt. Därför jag behöver få tag på specifika inställningar om hur vinklarna skall vara. Jag har även ringt o pratat med Ford i Sthlm./Barkaby, men det var ju som att prata med en vägg... Det gav i alla fall inget resultat...
  4. Hejsan! Jag undrar om nån vet o kan hjälpa mig att få fram vad det skall vara för toe-in vinkel till en Mustang 3,8l V6 1995? Anledningen e att dem som jag skall lämna in bilen till för service o framvagnsinställning inte hade några referenser i sin dator på vad det skulle vara för toe-in vinkel. Har letat runnt här i forumet men bara hittat info om liknande till gamla Mustanger. Skulle vara super om någon kunde hjälpa mig att få fram de här måtten.
×
×
  • Create New...