Jump to content

lingmieux

Medlemmar
  • Inlägg

    16
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

lingmieux's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Tack för tipset! Min handlare ska få ta en titt på min också då jag har samma gnälliga ljud. Trodde också att det var servon och bad handlaren att fylla på med servoolja då jag tyckte nivån var låg. Detta hjälpte dock inte, ljudet är kvar.
  2. Kul historia. Ja, som du säger den gula färgen väcker en del uppmärksamhet. Var i Frankrike i juli och gjorde samma erfarenheter som du. Alla fransmän åker ju antingen Renault, Cittra, eller Peugeot och i silver, blå, eller svart. Kommer man då i en gul Mustang så får man mycket uppmärksamhet. En del som jag körde om, körde ifatt och om och tog kort på bilen med mobilen (bakifrån, sidan och framifrån). Därefter släppte de sedan förbi en med ett glatt tummen-upp. Hände ett par ggr... I Schweiz kryllar det inte så mycket av gula Mustanger heller, men det finns många fina bilar här så folket är inte lika entusiastiska. Men många vänder sej om... I övrigt är jag helnöjd. Hade en gul C4 Corvette förut, så därför blev det gul igen, annars kanske jag inte hade vågat ta den färgen. Mussen är f.ö. första bilen med cab och det ångrar jag inte nu. Jag var lite "orolig" innan, men som sagt med denna sommaren så var det hellyckat. Säsongen är ju också lite längre här nere vilket var ett skäl till valet.
  3. Japp, tur att den är delad som sagt. Såg inte förrän nu att du har en Screaming Yellow cab själv. Med den här sommaren så misstänker jag att du är helnöjd med bilen oxå. Kul - var han inte i närheten så ni kunde snacka lite. Kunde varit kul och höra vad han tycker om den nya Shelbyn...
  4. GT500 cab med stripes. Det funkar det oxå Min bakgrundsbild på datorn f.n.
  5. Hej är det nâgon som har gjort nâgot ât den hemska antennen, eller kör ni med orginalet? Har sett nâgra alternativ pâ internet, men inget som har övertygat mej hittills... Möjligtvis delete kit:et Här finns nâgra alternativ: http://www.uprproducts.com
  6. Samma för mej. 3 veckor stillastående och sist jag körde var det långkörning. Kommer ej ihåg med 100% om jag stängde av radion eller ej. Den var verkligen stendöd nu, ingen tändning, ingenting... Svart som natta.
  7. 18 grader och nercabbat idag. Härligt! Nu är våren på g i Europa också...
  8. Härligt. Lägg upp några bilder på pärlan också
  9. Roligt att du nämnde det, tänkte också på detta när jag var i Florida i augusti. Inget ont mot V6:orna, men man tänker ju automatiskt på mentaliteten att det ska vara "störst, bäst & vackrast" overthere. Kanske har ändrats i.o.m. orkanerna och hur det påverkade soppapriserna. Har ingen koll själv på vad försäkringarna ligger på, men det skulle vara kul och veta vad de stora pick-ups:en kostar jämför med V8:an... Kanske är dyrare i Kalifornien också där de är mer tuffare kring miljö/utsläpp. Förklarar dock inte samma iakttagelser som jag hade i Florida.
  10. Tack detsamma!!! Kan inte annat än hålla med dej. Hoppas kunna ta en sväng med pärlan imorgon, om inte annat så ska jag titta till den lite.
×
×
  • Create New...