Jump to content

Ulric

Medlemmar
  • Inlägg

    3
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Ulric's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Hej Igen, Det är ju konstigt att man inte kan hålla sig borta ifrån denna sida och sitta timmavis och läsa era kloka inlägg när man borde göra annat. Nu till min fråga. Snart är ju tyvärr hösten här och då får man ju plocka fram Volvon igen "kul" . Men vad behöver man göra med bilen när man ställer in den i mörkret i nästan 6 månader? Är det nått speciellt att tänka på. Jag har tänkt att serva den hos verkstaden innan så det är inga sådana tips jag behöver. Mer saker att tänka på för att den skall vara lika fräch när man tar ut den som när man ställde in den. (råttgift i baksätet kanske är ett allternativ)
  2. Jag inregestrerade min med blinkers istället för backljus. Har inte gjort och tänker inte göra några förändringar till nästa besiktning. Det är väl inte så att dom kan ändra sig på bilprovningen? eller?
  3. Ulric

    Tack!

    Detta är första gången jag var inne på detta forum, men defenitivt inte den sista. Jag måste börja med o berömma alla för de proffsiga svar som alla verka få på sina frågor och vilken höjd det är på disskutionerna. Har varit inne på liknade sidor tidigare och det har alltid blivit pajkastning till slut men inte här. Visste väl att det bara var mogna pojkar/flickor som köper Mustang. Köpte själv min Mustang GT Cab -01 i januari genom en proffsig bilimporteringsfirma i Jönköping. Då jag inte kan så mycket om sådant och när man läser om alla konstiga intyg mm så tror jag faktiskt att jag gjorde rätt för egen del. Min bil är steelgrey metallic och har haft en ägare innan mig en äldre gentleman på 60+ och han hade kört ca: 8000 mil på soldränkta vägar i Orlando. Inte en skråma på lacken och Mr Cap var mycket lovordade när jag behandlade den där. Det enda som stör mig lite är att han har handmålat en liten golfare på bakluckan samt lite andra detaljer som inte stör helheten och sedan klarlackat bilen efter detta så jag kan inte ta bort golfaren. (spelar inte golf kanske skall tilläggas) Nu lite saker som jag skulle vilja ha hjälp med. Hur gör jag för att få en bild på min Mustang vid sidan av inläggen som ni andra har? Sedan har jag inte lyckats sätta dit cabskyddet som medföljer. (inte för att det behövs i detta regninga land men ändå) Ha det bra alla riktiga bilägare!
×
×
  • Create New...