Jump to content

Holger

Medlemmar
  • Inlägg

    11
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Holger

  1. Köp bredare skärm Skämt åsido: det kan bero på att tråden du tittar på innehåller en bild som är bredare än skärmen.
  2. Tråkigt: I dagens tider när bandwidth och serverkapaciteter inte spelar någon roll egentligen är detta mycket dåligt!
  3. Om en hackare tar sig in så är det inget som kan förhindras med åtstramade accessrättigheter. Förutom om lösenord läcker ut förståss. Det är sällan en dold iframe när detta händer i ett forum. Då lägger de in den iframen via en kategori-benämning. Vi hade detta problem under en lång tid i versionsregionerna phpBB 2.0.10 ungefär. Jag tror det var SQL-injection som användes. Hackaren behövde alltså inte ens ha tillgång till servern eller databasen.
  4. Per, det är dags att radera allt på com-sidan. Ni får aldrig lugn och ro om ni låter ngt ligga kvar där.
  5. Det står inte i mailet VEM som skickat PMet. Mailadressen som står som avsändaradress är forumets admin-adress (Per). Kolla att era PM-inboxar/utboxar inte är fulla. För om de är fulla så kommer PMen inte "fram", mailet utlöses dock av avsändaren ändå.
  6. En advokatbyrå med AOL-mailadress ... urk ... Antingen nybörjare som vill få in en fot i branschen och som har övertalat Shelby att göra så här eller en riktig idiot.
  7. Japp, Google-rankning är en liten vetenskap i sig. Men det spelar ingen roll - ni är mycket bra med sidan!
  8. Cookies? Vet inte. Det som används primärt är webbläsarens språkinställning och TLDn som du använder (google.se). Har cookiesarna inflytande? Någon som vet?
  9. Jag förmodar att du använder google.se? Då är det ju inte konstigt om svenska sidor prioriteras. Att denna sidan ligger överst visar att ni har gjort ett absolut kanonjobb vad gäller texterna som visas på startsidan och vad gäller länkar inom sajten.
  10. Sökfunktionen har initialiserats. Kan någon vänlig själ prova om sökningen fungerar igen.
  11. Det finns avhjälp mot det ... http://www.phpbb-setup.se/index.php Nej, det beror på att vi har lagt till just den lösningen här ...
×
×
  • Create New...