Jump to content

Virr

Medlemmar
  • Inlägg

    8
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Virr's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Kanske nästa vinter! Måste skrammla till fälgar och vinterdäck Jag har fälg och däck till salu. Försökte posta bilder, men det gick sådär.. Ge mig en mailaderss så mailar jag dem istället om du är intresserad.. Nypris 14.000:-, kört två vintrar mkt sparsamt. Säljer dem då de inte passar på min GT500.. Ge mig ett bud??
  2. 37 år Man Göteborg Fastighetsförvaltare.
  3. Ok, så jag förstår att programvaran är en hel vetenskap. Vet också vem jag skall vända mig till då jag väl införskaffat min Shelby. Tack för din information.. Vi hörs - garanterat..
  4. Min gick inte många mil med original programvara, men den var rappare än GTn. Med ny programvara är det en helt annan sak... /Nicke Kan för övrigt varmt rekommendera shelbyn! Även om man MÅSTE byta slutrör innan man tar hem bilen! Så du har bytt programvara och slutrör.. Ursäkta en total idiot vad det gäller motorer. Gissar att programvaran har med motors "styrning" att göra, men vad är ett slutrör? Och varför måste man byta slutrör? Har byt ut VÄLDIGT mycket på shelbyn vid det här laget, prgramvaran och slutröret är en pyttedel av det hela... Pga av hårda bullerkrav i USA så är shelbyn försedd med avsevärd ljuddämpning bak. Detta pga att kompressorn viner så mycket som den gör; bilen låter alltså mindre än vad en vanlig GT gör... Är man då ljudbög som jag så vill man att bilen ska låta lite vassare än vad den gör original! That's it! Effektmässigt gör ett sådant byte inte mycket på shelbyn faktiskt.[/quote:37lzn5xw] Ok, ja ljudbög är jag också även om kompressor ljud inte får mina vätsker att rinna.. Så hur vet man vilken programvara man skall ha då? Vem förser den och viktigast - vad gör den nya programvaran som den gamla inte gör??
  5. Min gick inte många mil med original programvara, men den var rappare än GTn. Med ny programvara är det en helt annan sak... /Nicke Kan för övrigt varmt rekommendera shelbyn! Även om man MÅSTE byta slutrör innan man tar hem bilen! Så du har bytt programvara och slutrör.. Ursäkta en total idiot vad det gäller motorer. Gissar att programvaran har med motors "styrning" att göra, men vad är ett slutrör? Och varför måste man byta slutrör?
  6. Tack, då är det nya vinterdäck som gäller i så fall. Hur klarar du att köra stanglös vintertid. Låter som ett liv i dvala.. =)
  7. NickeH - Nu är jag på dig igen.. =) Kör du din Shelby vintertid också? Om så - kan du använda samma vinterdäck till din Shelby?? Tack på förhand..
  8. NickeH: Beter sig din Shelby på samma sätt? Har en GT -05 automat idag men är bra sugen på en Shelby GT500. Kan vara bra att veta innan man slår till på en om hur den uppträder.. Tack på förhand..
×
×
  • Create New...