Jump to content

magnus eriksson

Medlemmar
  • Inlägg

    70
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Inlägg postat av magnus eriksson

  1. Det måste ha kännts väldigt skönt! Finns frontsplitters att köpa till Mustangen? Är det t något man tar av och på vid behov eller är den fast monterad? :?:

    Frågar för att jag tycker om Mustangens rena linjern utan massa påmonterad plast samtidigt som jag gärna skulle vara utan den skrämmande vågrörelsen på huven vid autobahnkörning.

    Mvh/Magnus

  2. OK. Då är det säkert så att det inte går att få högre dragvikt än 500 kg och då är det ointressant för min del. Tack för snabba klargöranden. Tack vare er på forumet har jag än en gång sparat massa tid och möda på att på annat sätt få fram fakta. ;)

    MVH/Magnus

  3. Men när jag läser om Tekniska data på vägverkets sida ( jag har bilen som tjänstebil och därför har arbetsgivaren reg beviset) står det 1440 kg i släpvagnsvikt. Är det inte det som gäller? Hur är det för er andra?

    "Effekt kW: 221 Antal passagerare: 3

    Växellåda: MANUELL

    Max släpvagnsvikt:

    :!: Max släpvagnsvikt B-behörighet: 1440 :!:

    Max lastvikt: 350

    Kopplingsanordning 1: Kopplingsanordning 2:

    Däckdimension fram: Däckdimension bak: P235/55R17

    Kaross: Öppet (02)

    Skattevikt: 1710 Tjänstevikt: 1710

    Totalvikt: 2060 Sänkt totaltvikt: 2060

    Längd: 480 Bredd: 188

    Drivmedel: BENSIN Alternativt drivmedel:

    Skyltformat fram: LITEN Skyltformat bak: LITEN"

    MVH/Magnus

  4. Hej!

    Har försökt få tag i en dragkrok till bilen men inte lyckats hitta nån. Antagligen kör ingen annan S 197 med drag men det kanske finns nån som vet var jag kan hitta något godkänt avtagbart. :roll:

    MVH/Magnus

  5. Tack för svaren. Det där med batteriet är ju tillräckligt enkelt att kolla för att t o m jag skall klara av det. Vi har kopplat på en transformator till ett av 12V-uttagen för att driva play station och videoskärm för dvd-film och tillsammans med gps och telefonladdare tar det antagligen rätt mycket kraft från batteriet på långfårder som nu till fjällen t ex när jag senast råkade ut för felet på en mack. Skall kolla seriöst i helgen med ett garanterat fulladdat batteri och minimalt med strömförbrukning. Övriga tips får bli aktuella om batterispåret är fel. Tack än en gång alla för råden!!

    Hälsningar

    Magnus

  6. Tack för råden. Problemet är att märkesverkstan ligger på andra sidan havet och att jag är extemt ohändig när det gäller mekande. :cry: Kolla jordningar och batteri borde jag iofs klara. Hur kan batteriet vara inblandat. Det drar ju runt startmotorn men motorn tänder inte? :?:

    Hälsningar

    Magnus

  7. Hej!

    Jag har ett problem med motorn på familjens Chevrolet Trans Sport, en annars förträfflig minivan när man är många som skall transporteras. När motorn är riktigt varm (körd minst 30 minuter) är den omöljig att starta igen innan den svalnat betydligt. Som alla förstår är det en aning störande t ex när man tankat eller står i en färjekö. :cry: Den lokale meken på macken står bara och kliar sig i huvudet så jag tänkte att det finns så många motorkunniga på detta forum som kanske kan ha en ide´vad det kan bero på.

    Alla svar tas tacksamt emot!

    Hälsningar

    Magnus

  8. Fantastiskt!

    En grej som man funderar ut som en drömgrej finns i verkligheten. Har varit i kontakt med KR-motor och det är ännu oklart om den får plats. Det är tydligen ingen storsäljare till 197-ägare.

    Är det någon som möjligen vet om den får plats? :roll:

    Har bilen på vinterförvaring så det tar ett tag innan jag kan mäta själv.

    MVH/Magnus

×
×
  • Create New...