Jump to content

mogge

Medlemmar
  • Inlägg

    190
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mogge's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

1

Omdömespoäng

  1. Anders 20-25 psi ska den ladda när den här kompisen kommit på plats[emoji6]
  2. Tröttnade på att gissa effekt siffror så jag åkte iväg och fick bilen bromsad med Rototest, Målet var 500rwhp och den gav 518rwhp redan första pullet. Så efter lite fin tuning så slutade det på 535 hp och 778nm på hjulen och det på låga 14 psi i laddtryck. Sjukt nöjd kille som gasade hem från den bromsningen[emoji3] Tyvärr så har jag slarvat bort filmen från bromsningen så det får duga med en bild...
  3. Ja förhoppningsvis så kommer axeln att hålla, nästa sak att gå sönder är nog växellådan[emoji16] Men det får vi ta då!
  4. Det var länge sen jag uppdaterade här , men lite har det iallafall hänt. Största uppdatering är bakaxeln som fått en hel del godis ifrån Strange . Blev 35splins axlar samt spole och en 3,73 utväxling igen, Har även helsvetsat axelrören mot banjon, så nu borde den hålla ihop... Blev även en heldel svets jobb på bilen då infästningarna till bakvagnen spruckit lite.
  5. Ligger ju ett par gt 40 toppar , men står inget om att det skulle vara kopior....
  6. Mitt i alla turbo planer så sprang jag på den här finska smått över motoriserade turbo foxen på Kjula. Eftersom jag pratar så dålig finska så hade vi lite svårt att förstå varandra , men ena killen i teamet kunde lite engelska och han berättade att tidigare hade motorn gett 1000rwhp med en mindre turbo. Klart tufft bygge!
  7. Jag har råkat ut för samma symtom på 5.0an som sitter i min Falcon, märkligt som f.. konstigt nog så gick bilen som den skulle utan oljud i maskinen.
  8. Låg det några matematiska uträkningar bakom turbo valet? Eller tog du bara ett som såg manligt ut;)
  9. Funderar på ett Holset Hx60 är bara lite fundersam på vilket avgashus jag ska ha vill ju gärna ha lite effekt innan 5000rpm... Har varit i kontakt med Vems Emil som tidigare hjälpt mig med att starta upp bilen när jag monterade vems sprutet, Han var övertygad om att ett hx60 skulle passa fint till mina önskemål, men fan dom känns stora när man tittar på dom...
  10. Har kollat runt på lite jänke forum verkar som att Kina grenrören är helt okej , dock var många överens om att Kina turbos var ren dynga. Jag inbillar mig att det är billigare med en hyfsad turbo än att köpa en större kompressor.
  11. Går riktigt trögt i garaget igen... Blir mest en massa surfande efter sportiga turbo foxar. Har ju gått och blivit rejält sugen på en singel turbo istället för den gamla kompressorn. Hittade riktigt billiga Kina grenrör på ebay nån som har någon erfarenhet av dom? Självklart blir det ingen Kina turbo, har bara hört dåligt om dom....
  12. Blir så tjusigt! Vad är det för turbo ? Ser ganska rejäl ut;)
  13. Tanken är att stoppa i spole bara för att få köra sista racet. Har kollat runt på lite olika diffar verkar vara torsen eller wavetrack som är dom bästa just nu, tyvärr är dom snuskigt dyra..typ 1000$ så det får bli vinterns investering. Den rasade bara några meter ut på banan. Till sista repan hade jag sänkt däck trycket ,och sänkt startvarvet, och jäklar vad det högg i banan.
  14. Precis verkar bara vara diffklumpen som är trasig, när jag först öppnade locket var jag helt säker på att mer saker skulle va trasigt. Funderar på att stoppa i en gammal original diff med mini spole i bara för att få köra ett race till.
×
×
  • Create New...