Jump to content

Freeman

Medlemmar
  • Inlägg

    20
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Freeman

  1. Finns det någon som har erfarenhet av installation av ett sådant här system. Vad mer behöver bytas som avgassystem mm. Tips vid ev besiktning mm Gött sugen blev jag iallafall på att importera, speciellt nu när dollarn nästan bortskänkes med. Hade ju inte varit helt fel att skrämma upp den stackars slöa bilen nu när man "växt" ur den lite. http://www.mustangsunlimited.com/itemdy ... T1=AC22+01
  2. Där har vi dom ju och i olika storlekar:) Bara att se över ekonomin nu då och beställa från er... Finns dom inne på lager? Bra pris ser det också ut att vara...
  3. Ja, tror också det kan vara snyggt med svarta fälgar mot det vita Blev det för stöttigt att köra på 20" eller? Vet du ngn i Sverige som säljer bullit fälgar?
  4. Här kommer säkert en dum fråga men ska skaffa nya fälgar typ 20" BULLIT svarta men har lite svårt för att komma fram till storlekar och bredd då jag inte är så insatt i ämnet. Någon där ute som har bra ideér på resp storlek mm fram resp bak som passar? Ska det vara bredare däck bak och ska dom vara tjockare så bilen lutar lite framåt mm? Hur påverkar det isåfall väghållning? Har ni ngn bra adress där man kan beställa såna fälgar i den storleken? Som sagt nybörjare i ämnet och tacksam för svar och idéer... Kanske tom ngn som har bättre förslag än just svarta Bullit fälgar till vit mustang...
  5. Tackar för alla svar! Ska stå på mig och begära att en lösning sker snarast och om inte det går ska jag begära ngn form av ersättning som bidrag till annan stereo eller navigationsenhet. Så trött på hela grejen nu bara, visst är det kul att lyssna på V8 mullra men inte ännu en hel sommar MEN OM NGN SOM SAGT HAR BYTT UPP SIG REDAN TILL NAVIGATIONSENHET OCH SOM VILL SÄLJA SIN SHAKER 1000 SÅ FINNS HÄR EN MKT INTRESSERAD KÖPARE...
  6. Jag hade en Shaker 1000 innan som det var fel på så bilfirman skulle fixa den på garantin. Lämnade in bilen i april och har ringt och tjatat ihjäl mig på att få tillbaka den. Tyvärr verkade den inte gå att laga så dom skulle skicka en ny. Har som sagt väntat i evigheter men nu hade dom en shaker 500 inne istället för dom hade beställt ngr nya Mustanger. Ngn som vet om det fungerar med tanke på baslådan etc? Samma kontakter? Ps. Ingen som har bytt stereo som har ngn gammal 1000 att sälja kanske? Ds.
  7. Tack Jan-Erik för pdf-filen angående hur man kopplar själv.
  8. Hej 29 år pojke Göteborg Egen företagare inom tv-branchen Arbetsledare inom byggbranchen (Hinner nästan aldrig köra mussen förutom till och från jobben)
  9. Varför tycker du det är bättre att koppla efter schema? Bättre ljud? Tar tacksamt emot pdf som du hade. Tack så mycket! david@fasteredit.se
  10. Har en fråga angående nyinstallation av stereo. Funderat bra länge nu på att stoppa in ngn dvd mediaenhet och har hört att det ska finnas ngn omkopplingskontakt från den amerikanska "DIN-kontakt" som sitter i mussen till en europeisk. Vill ju helst inte klippa av kablarna ifall jag vill installera shaker 1000 igen ngn gång. Men när jag kollade med stereomontören sa han att ngn har ensamrätt på denna import.. NGN SOM VET MER! ? Ps. Lite osäker på om det heter DIN kontakt men gjorde en chansning och hoppas ni förstår vad jag menar..
  11. Trodde felet var åtgärdat med lite silvertejp men kvarstår dock. Då var det inte läckage där jag först trodde. Nu har jag plockat ner hela inredningen på passagarsidan och ska försöka hitta felet i helgen. Gissar nu på att kanalerna "framför under framrutan" som vattnet normalt ska rinna ner i har täppts igen och svämmar över därför hittar ngn skum väg in kupén. När jag gasar på verkligen forsar det in vatten ovanifrån bakom handskfacket. Hoppas nu solen kommer tillbaka så man slipper täcka över bilen med pressening så fort man tror det ska bli regn.. Hör av mig så fort jag löst problemet.
  12. Hålet var under den oranga antennkabeln som går in i kupén. Ska ta en bild så snart jag får tid över och lägga här på forumet.
  13. Tack för länkarna och tipsen. Verkar ju inte vara ensam om detta problemet.. Det verkligen sprutade in vatten i kupén när det regnat så mkt.. Fick dragit ut alla mattor, inredning och blåst torrt med värmefläkt samt att allt verkar fungera igen elektroniskt mm. Hittade ett skumt hål som antagligen var orsaken, täppte för med 3 lager silvertejp.. Funkar tills jag hittat ngn smart gummiplugg eller liknande. Glad igen!
  14. Vad trött jag blir.. Skaffade min mustang gt hösten 06. Sen dess har det bara strulat hela tiden. Idag när jag kom ut till bilen efter en lång arbetsdag i regnet och körde iväg så kom det helt plötsligt en massa vatten underifrån handfacket på passagerarsidan. Slutade efter ett tag men sen när jag parkerat för att gå in och handla så fungerade inte en grej på bilen. Först fungerade inte centrallåset så fick öppna med nyckel. Starta bilen gick bra men lampor, blinkers mm var utslagna. Sedan immade rutan igen och hjälpte inte med fullt blås på dom. Kollade sedan på instrumentpanelen där det varnade för dels lite olja, lite bromsolja, parkeringsbroms lös fast ej dragen mm. Vad kan ha hänt? Kan det läckt in vatten som samlats i luftintaget framför bilrutan eller har AC systemet läkt och slagit ut HELA "CENTRALDATORN"? Börjar tröttna på amerikansk byggkvalité, bilen har inte ens rullat 1500 mil. Innan detta hände idag så har motorer för elspelar bytts, motor för elstol, spolarna till vindrutan lagats, bälten 3 av 4 strulat mm... Har dom "jänkarna" satt en fet motor runt en kontainer av skrot?
  15. Trevligt! Då verkar det ju finnas lite hopp om att kunna klämma in ngt roligare multimediasystem än just shaker. Hårddiskvarianten med bluetooth hade ju gett lite extra krydda på tillvaron Ps. Grattis till bilköpet "J" Ds.
  16. Ngn som har lite koll på montering av ej orginal bilstereo. Hade min shaker 1000 på garantilagning pga "cd förstoppning" och dom nämnde ngt om att det inte gick att installera annan modell, märke än just shaker. Stämmer det? Är lite sugen på ngn kombivariant dvd, gps mm typ Pioneer Avic-D3 eller liknande.
  17. Där sa du något.. Hörde faktiskt talas om det stället innan jag köpte bilen men har inte alls tänkt på det senare. Kan ju vara värt ett försök.. Man tackar..
  18. Jag köpte min mustang GT hösten 2006. Jag undrar om ngn känner till en bra verkstad för service, trimning mm. Tacksam för förslag... ( Bor i Göteborgstrakten ).
  19. Gött! Ska bli så kul att äntligen få ha en Mustang själv. Kommer om ngn vecka, kan knappt vänta. Åkte 50 mil i fredags för att provköra och eventuellt lägga handpenning på den. Tyvärr var det ngt fel på Servopumpen som läckte ngt så det blev aldrig ngn provkörning eller ljudupplevelse från motorns muller. Bilfirman som säljer den skulle åtgärda det innan leverans. Lite dumt att lägga handpenning på bilen utan att ens ha provkört men vågade inte låta bli. (1 års garanti från bilfirma dock) Men låter ju som alla här på forumet som att det är en kul bil att inneha så kommer säkerligen inte bli besviken när jag hör V8 mullra för första gången:) Annars såg bilen ut att vara i toppskick, inte en repa, inte en smutsfläck ens och hade bara gått knappt 500 mil så känns som jag fått bra ett pris:)
  20. Hej, Igår var jag och la handpenning på Mustang GT V8 från 2005. Bilen hade bara rullat 500 mil och jag fick den för 300 000:- Måste tyvärr vänta ngn vecka på inbesiktning Är priset vettigt tror ni?
×
×
  • Create New...