Jump to content

Emmcee

Medlemmar
  • Inlägg

    7
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Emmcee's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Det är bra ja Jag kommer ta reda på vad det är för motor innan ett eventuellt köp. Men kan det bli några komplikationer med en starkare motor? Tack MarcyWK för infon. Finns det någon/några som har en 95:a med V6:a som kan kolla om det går att fälla in backspeglarna nästa gång de kollar till sin kära ägodel och posta svaret här? Då skulle jag vara väldigt tacksam! Se bara till att inte bryta av dem om det inte går
  2. Ok, då vet jag. Får i så fall se till att hålla koll på topplockspackningarna. Någon som har svar på mina tidigare frågor?: Samt
  3. Tack för tipset. Då blir det jobbigt för mig, eftersom jag inte har någon erfarenhet... Därför blir nästa fråga: var sitter expansionskärlet (och vad är det för något )? Jag är hyffsat händig, så får jag bara instruktioner så fixar jag det mesta. Allt har sin tid, återkommer i så fall med nya frågor.
  4. Kan man förresten fälla in backspeglarna? Jag är nämligen osäker på om jag kommer in i garaget utan att fälla in dem
  5. Gött att höra med vinterkörningen! Har kollat in bilen nu och måste säga att jag är mäkta imponerad! Riktigt bra skick är den i, dessutom med Cobra-styling. Killen som äger den sa att det är 190 hk i den och nämnde att motorn är bytt av en tidigare ägare. Kan det vara en nyare modell av V6:an som är monterad? Kan jag kontrollera det? Vad jag finner så var det 1999 som 190-hästarsmotorn kom. Kan detta byte påverka bilens prestanda negativt i övrigt? Klarar de övriga delarna i bilen denna kraftökning?
  6. Tack för infon! Vet inte så mycket om den. Kommer kolla på den nästa vecka. Klart att en V8:a har ett riktigt gött ljud! Kommer dock nöja mig med V6:a om allt är ok. Den ska vara i mkt bra skick och jag hoppas på att få ett bra pris om han ska sälja den. Får kolla upp om den är underredsbehandlad och om den har tillvalet ABS. Någon annan som har något att tillägga?
  7. Hej! Jag är ny här på forumet och förhoppningsvis snart ägare av en Mustang. Jag skulle behöva veta mer om en 1995:a med V6:a och utan cab. Har ni tips på vart man kan läsa på nätet om denna bil? Speciellt undrar jag om det är ABS på denna modell?! Lite vågat att ge sig ut på vintern, vilket jag har tänkt, om det inte är ABS... Tacksam för svar!
×
×
  • Create New...