Jump to content

Narnia

Medlemmar
  • Inlägg

    14
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Narnia

  1. haha, ska det ha berott på kylan då menar du? grannarna var inte så glada, var själv på jobbet hela natten.
  2. skulle tro att det är orginal. är tvungen att låsa och låsa upp för att kunna starta bilen.
  3. har en ford explorer 1996 som börjat krångla. automat. växellådan på bilen har börjat bete sig konstigt. slirar på 2ans växel. och växlar inte föräns gas minskning. har varit inne på felsökning och alla signaler och allt utanför lådan är ok. dom gissade på att det var lammelerna som var slut. nån som har nå erfarenheter hur dyrt det kan bli att plocka ner och skicka iväg lådan på lagning? eller nån som har några andra ideer vad det skulle kunna vara?
  4. hej. inatt började larmet på min explorer årsmodell 1996 gå igång av sig själv. ingen som varit på bilen. det gick inte ens att stänga av. fortsatte att gå även fast den var olåst, det enda sättet att få stopp på det var att koppla ur batteriet. nån som har några ideer om varför det startade? hur svårt är det att koppla bort larmet helt för att unvika att det startar?
  5. på regbesiktningen gick inte mina slp igenom. men på första besiktningen efter var det inga problem så det är bara att prova, troligen går det igenom. lånar tråden lite också med en fråga. vad kostar en ny reg besiktning för att få bort lite punkter?
  6. jo jag har funderat på det jag också, men hoppas på att det finns nån närmare falun som kan detta??? annars finns det väll inget att göra än att åka ner dit, men hoppet finns fortfarnade
  7. ja tycker det jag också, ringt dit och bokat tid, när jag kom dit första gången kunde han inte. fick en ny tid och sen när jag kom dit så hade han inte tid att göra det. jo fick ett kopplingsschema med, men vågar inte riktigt göra det själv, ifall det skulle bli nå fel.
  8. hej. har nu tänkt att byta till eu lamporna bak på min 05. och då jag själv inte vågar koppla i databoxen och efter 2 försök hos en firma i säter så tänkte jag höra här om ni vet nån i närheten av falun/borlänge som är duktig på omkopplingen eller nån av er som skulle vilja ta åt sig ett jobb?
  9. jag har ett problem med att ratt och hela bilen vibbrerar vid inbromsning. både vid låg påverkan och vid hög påverkan av pedalen. märks väldigt tydligt i 110km och sen mot svag inbromsning till lägre hastigheter. är en 2005a. kan det vara skivorna som är vinda? fram eller bak? eller är det något annat som spökar?
  10. hur länge kommer detta pris att gälla. lär man beställa en tank nu eller kan man vänta tills sommaren? hur kommer det sig att det hjälper att bara byta tanken och inte röret?
  11. okej, undrar lite. det du skrev om att nyckel kan programeras om. hur går det till? och vad tar ni för det? om man nu har tappat en nyckel. kan ni då programera om den nyckeln jag har kvar så att den endast fungerar? är en 05a
  12. gjorde även det misstaget jag också att beställa en 05:A mustang ifrån wasa bil. fick dock bilen efter mycket lång väntan och mycket krångel innan allt var klart. beställde i feb, fick bilen i augusti. blev lovad 2månaders leveranstid med mycket mera. är mycket nöjd med bilen dock fanns det en transportskada som bengt var helt omöjlig att pruta något på.
  13. nån som vet var man kan beställa en till larm dosa till bilen? är en 05a samt går det att koda om den gammla och den nya till samma?
×
×
  • Create New...