Jump to content

mrdiesel

Medlemmar
  • Inlägg

    25
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Inlägg postat av mrdiesel

  1. Hej har precis monterat min nya broms servo med broms cylinder som efter 7 långa veckor äntligen kom hem från usa häromdagen. Det är ingen servo original på bilen så min fråga är, vart sätter man vacumanslutningen på insuget? det verkar ju vara 2-3 pluggade hål bakom förgasaren men vart sitter det original? Tacksam för svar, kanske med bild?

  2. Hej på min 66 sitter det en "metallklump" på förarsidan av bakaxeln där bromsslangen som kommer framifrån går in, därifrån går det bromsrör till bakhjulen och det verkar sitta någon form av ventilation till bakaxeln, problemet är att bromsslangen tar i avgasröret när bilen fjädrar ned. Går det vrida på denna "metallklump" eller är den fast? (Hoppas att bifogad bild ska visa vad jag menar) eller hur löser man detta annars??

  3. Hej har köpt en florida import 66:a HT, det sitter headers på och det är 2,5 tums rör och en ljuddämpare som slutar strax före bakaxeln. Det är väl inte godkänt av bilprovningen att piporna slutar före bakaxeln antar jag? Nu till funderingarna, det verkar enklast att förlänga rören under bakaxeln tycker jag. hur närma tanken vågar man lägga rören? vad hänger man lämpligast upp rören i bakkant på bilen? hur har ni det på era bilar???

  4. Hej vart kan man få tag på gummipluggarna som skall sitta i hålen där man lossar stolarna på en 66 HT, alltså under bilden, det satt inga där på min men jag antar att det skall sitta pluggar där??

×
×
  • Create New...