Jump to content

Zlam

Medlemmar
  • Inlägg

    9
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Zlam

  1. Här kommer lite från min -74.
  2. Slå in reg nummer på vägverkets hemsida och loga in på din bil så får du alla upg där om din bil. www.vv.se 195/70 13 är det på min original.
  3. Zlam

    Coupe -74

    Den som sitter i min är av plåt iaf. hallmar var är du ifrån? Är du säker på att den är av plåt Jag vill minnas att den som satt på mitt batteri var av plast. Men den kanske var utbytt
  4. Zlam

    Coupe -74

    Tanklock köpte jag nytt genom Ford och backspeglar har jag inte sprungit på några ännu men ska iväg o titta på en skrotad -74 på fredag o se vad man kan fynda=) Ska snart ställa in den för vintern så få se om man får något gjort.
  5. Zlam

    Coupe -74

    Lite sämre skick än min kanske... Bilder på nätet har de jag sett lackade elr kromade!
  6. Hej ! Söker Tanklock & Backspeglar till min Musse! Beg eller nytt! Någon som har tipps var man kan hitta detta? Bor i södra sverige. Var backspeglarna lackade eller kromade? sitter svart olackerade på nu som inte ser original ut! / Sammi
  7. Har letat runt lite på nätet men det är svårt o jämföra för de flesta eller ingen är inte i så gott skick, tycker själv att priset är lite högt i med att det bara sitter en 6a i den.
  8. Har hittat en Mustang -74 i toppskick som har gått 7500 mil som ett gammalt par har haft. De begär 60000 för den! Kan det vara ett rimligt pris för denna bil? Då jag förstår att de inte är så jätte populära! Bilen är som ny och helt original.
×
×
  • Create New...